Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Apró | Családi ház

Luxusingatlan saját parkkal Abonyban!

Azonosító: 193741 | Feladva: 2018.06.07, 13:04
Szolnok, Baross utca 16.
vételár: 39 000 000 Ft

A Casanetwork eladásra kínálja a 155801669 számú luxusingatlant, ami némi frissítés/festés után bármikor költözhető, birtokba vehető. A ház Abony városközpontjától pár percre, iskola, óvóda közelében, rendezett utcában, igényes családi házas övezetben várja leendő lakóit.

Az ingatlan főbb jellemzői: 

- Ha Ön már régóta keres, egy olyan ingatlant, amit körülvesz a természet, és igénye van nagy szobákra-terekre, akkor ez az ingatlan már csak arra vár, hogy újra élet töltse be. 

- Ez a 3 szintes ház, több generáció számára is megfelelő, mivel számos szoba áll rendelkezésre, hogy mindenki megtalálja benne a helyét, ami csak az övé. 

- A földszinti nappali összenyítható az étkező helységgel, ami nagy családi ünnepek, baráti összejövetelek és kisebb fogadások helyszíne lehet, ahol Ön a pazar körülmények között fogadhatja vendégeit. 

- Ezen a szinten még található egy külön bejáratú vendég vagy hálószoba is, ahol kényelmes elvonulást biztosíthat vendégének, vagy akár idősebb családtagjának.

-  A nappaliból elérhető egy nagy terasz, amivel megnövelheti annak területét, így behozva a természet közelségét is, ami a kerti partik ideális helyszíne lehet.

- A konyha praktikus elrendezése, minőségi gépekkel felszerelve, a középen elhelyezett pulttal, lehetővé teszi a főzés kényelmes előkészítését, de akár hangulatos reggelik helyszíne is lehet. 

- A házhoz közeli kert részen, fedett, de nyitott filagória várja Önt és családját, kerti sütögetésre pedig az épített grillező ad lehetőséget. 

- Az emeleten 4 nagy szoba áll rendelkezésre, ami minden családtagnak, megfelelő méretű területet ad, a pihenésre, napi feltöltődésre, elvonulásra.

- Ezen a szinten 2 fürdőszoba is található, így elkerülhető a várakozás a reggeli/vagy esti készülődéskor.

- A pince, szuterénben 2 gépjárműnek alkalmas garázs áll rendelkezésre melynek kapui távirányítással nyithatóak. 

- A pince szinten továbbá kialakíthat egy tágas műhelyt, egy irodát, és a gyerekek számára pedig egy táncszobát, vagy játék teret, zsibongót.

A ház összeségében, tágas, világos, minden igénynek megfelelően lett megépítve, ha elérhető luxusra vágyik, akkor itt megtalálja. Némi festés, szép bútorok, és máris belakhatja. A saját kertjében napi sétát tehet, élvezheti a természet hangjait és kis ráfordítással, egy kertépítő csapattal még többet kihozhat ebből a rendelkezésre álló nagy telekből.  

kapcsolat

Írj a hirdetőnek