Városlista
2019. január 21, hétfő - Ágnes

Cégregiszter | Nyelviskolák

Szili Anett Nyelvstúdió

7200, Dombóvár, Dombó Pál u. 49.

A Szili Anett Nyelvstúdióban bárki – kortól szinte függetlenül – megtalálhatja a számára megfelelő tanfolyamot angol és német nyelven egyaránt.

Érettségire, nyelvvizsgára készülsz? Mi segítünk a felkészülésben, hogy magabiztos tudással állhass majd a vizsgáztatók elé.

Szeretnéd, hogy gyermeked már óvodás korában angolt tanuljon? A “Sarah and Elmy” gyerekangol ideális választás számotokra. Vidám, hatékony és lendületes, már 4 éves kortól. Jelentkezzetek és gyertek el egy ingyenes próbaórára. További hasznos infó: www.miniangol.hu

Úgy érzed, hogy a jobb eredmény megvalósításához több nyelvi órára lenne szükséged? Kurzusainkon mindenkiből kihozzuk a maximumot.

A határokon túlra utaznál? Nálunk könnyen elsajátíthatod a külföldi munkavállaláshoz, nyaraláshoz szükséges alapvető nyelvismeretet.

Lehet akármilyen kesze-kusza és zsúfolt a napod, hidd el, számodra és gyermeked számára is megtalálható a megfelelő kurzus, hiszen hozzád alkalmazkodva keressük meg az időbeosztásodnak legmegfelelőbb csoportot.
Tanfolyamjaink több csoportban, különböző napszakokban is vannak, így bárki meglelheti az igényeinek megfelelőt!
Csak hétvégén van szabadidőd nyelvtanulásra? Nem probléma, nyelvstúdiónk a hét minden napján (szombat és vasárnap is) rendelkezésedre áll.

Szolgáltatások, tevékenység, termékek

  • Nyelvoktatás
  • Vizsgára felkészítés

Nyitva tartás

  • Tanóráink hossza 30, 45, 60 és 90 perc, intenzitásuk 2-3 alkalom/hét.
  • A kurzusokra folyamatosan lehet jelentkezni.

kapcsolat