Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2014. Április 23. 10:12, szerda | Bulvár
Forrás: www.playboy.hu

Hollywood szívtiprója új szerepben

Hollywood szívtiprója új szerepben

Bradley Coopert számtalan filmben láthattuk; legutóbb a Másnaposok harmadik részének alkoholmámoros főszereplőjeként. Most új szerepre készül – új frizurával – és erről is mesélt a világ egyik leghíresebb magazinjának.

Bradley Cooper nemrég, dauerolt hajjal érkezett London egyik luxus szállodájába, a Claridge’s Hotelbe, hogy egy exkluzív interjú keretein beszéljen pénzről, jó sztorikról, alfahímekről és nőkről, no meg nindzsaharcosokról. Az interjú kezdete előtt, a 2011-ben a világ legszexibb élő pasijának választott Cooper rögtön szabadkozni kezd gazdagon zselézett fürtjeit illetően:

Nem változott az ízlésem. Az 1970-es éveket idéző, rémes, parókaszerű frizurát az Amerikai botrány miatt viselem.”

A meglehetősen szokatlan és kissé nevetséges frizkó egyébként Cooper FBI ügynök szerepéhez igazodik.

A karakterem, Richie DiMaso nem elégedett az életével, úgy érzi, hogy üresen és céltalanul lézeng. Izgalmat szeretne vinni a mindennapjaiba, valaki más akar lenni, történetesen egy híres sportolóra akar hasonlítani, ezért a poliészter cuccokat selyemingre és stílusos bőrdzsekire cseréli. Én vetettem fel, hogy ehhez a figurához a göndör haj illene. […]Az lett a jutalmam az ötletemért, hogy amikor a többiek már rég a díszletben kávéztak, én még mindig 110 hajcsavaróval a fejemen, egy bura alatt ültem.”

Hollywood szívtiprója új szerepben - Bradley Cooper

Persze a film forgatása során akadtak lényegesen izgalmasabb pillanatok is – tudhatjuk meg a színésztől és az, hogy egyik példaképével is volt lehetősége együtt dolgozni, csak a jéghegy csúcsa volt.

Christian Bale már akkor Spielbergnek játszott, amikor mi még csak iskolába jártunk. Mindig is csodáltam, és most még inkább odavagyok érte.

Akadtak azonban bőven hírességek, akikkel a színész az elmúlt évek során együtt dolgozott. A nagysikerű Másnaposok forgatásán Mike Tysonhoz volt szerencséje, néhány éve pedig a Szex és New Yorkban is feltűnt, egy európai szívtipróként. A furcsa csak az, hogy Cooper jobban félt a Carrie-t alakító Sarah Jessica Parker csókjától, mint Tyson öklétől.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára