Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2018. Szeptember 04. 15:34, kedd | Helyi
Forrás: Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Lőfegyver volt a dombóvári férfi csomagtartójában

 Lőfegyver volt a dombóvári férfi csomagtartójában

A kaposvári rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy dombóvári lakost.

A Kaposvári Rendőrkapitányságon indult nyomozás ismeretlen tettes ellen lőfegyverrel vagy lőszerrel való visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A nyomozók az adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható személyt, akinek elfogása érdekében összehangolt akciót szerveztek a Terrorelhárítási Központ munkatársainak bevonásával 2018. szeptember 3-án a délután órákban.

Az egyenruhások a beszerzett információk alapján, Csoma külterületén igazoltatták a 62 éves gépkocsivezetőt, akinek a járművében, annak átvizsgálása során két lőfegyvert és több lőszert találtak. A Terrorelhárítási Központ műveleti egysége D. Istvánt elfogta és előállította a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Lőfegyverek, valamit lőszerek kerültek elő a dombóvári férfi lakhelyén tartott házkutatás alkalmával is, amiket az autóban találtakkal együtt a nyomozók lefoglaltak.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.