Városlista
2019. január 21, hétfő - Ágnes

Hírek

2019. Január 01. 11:57, kedd | Helyi
Forrás: Dombóvári Belvárosi Általános Iskola

1. helyezés „Az én szakmám, az én foglalkozásom” rajzpályázaton

1. helyezés „Az én szakmám, az én foglalkozásom” rajzpályázaton

A Tolna Megyei Kormányhivatal Jövőd záloga Pályaválasztási Kiállítások rendezvénysorozat alkalmából rajzpályázatot hirdetett Tolna megyei tanulók részére „Az én szakmám, az én foglalkozásom” címmel.

Célként megjelölték, hogy a fiatalok rajzaikban megmutassák a saját pályaválasztási elképzeléseiket, gondolkodjanak a jövő munkahelyeiről, bemutassák a képességeiket, ügyességüket.

Magyari Fanni, a Dombóvári Belvárosi Általános Iskola 5.b osztályos tanulója megnyerte a pályázatot. Felkészítője: Dörnyei Szilárdné.
Alkotását a Pályaválasztási Kiállításon mutatják majd be, a zsűri díszes oklevéllel és meglepetés ajándékkal jutalmazta a leányt.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 21. 09:13, hétfő | Helyi

Háromszor nyertek és a felsőházi rájátszásba jutottak a futsalosok

A Tolna megyei U20-as fiú bajnokság 7., 8. és 9. fordulóját január 13-án a Szekszárdi Szakképzési Centrum Esterházy Miklós Szakképző Iskolájának sportcsarnokában rendezték meg, ahol a Dombóvári FE alakulata is pályára lépett.

2019. Január 20. 11:44, vasárnap | Helyi

Évkezdés: karriertervezési tippek szakértőtől

A január az elhatározások és változások hónapja. Ilyenkor érdemes átgondolni, hogy honnan hova jutottál az elmúlt évben, valamint miben szeretnél idén fejlődni.

2019. Január 18. 16:33, péntek | Helyi

Bértámogatással növelnék a foglalkoztatottságot

Még fél éven keresztül igényelhetnek bérköltség-támogatást a felvenni kívánt alkalmazottaik után a Dombóvár és Tamási térségében működő cégek, vállalkozók a „Foglalkoztatási Paktum” elnevezésű projekt keretében.

2019. Január 18. 09:30, péntek | Helyi

Ingyenes jogi tanácsadás

Ingyenes jogi tanácsadás a munka világában, a JOGpontok projektek keretében Tamásiban.