Városlista
2018. november 21, szerda - Olivér

Hírek

2018. November 06. 15:13, kedd | Helyi
Forrás: Dombó Média

13 aranyérmet gyűjtöttek be a dombóvári karatésok

13 aranyérmet gyűjtöttek be a dombóvári karatésok

Október végén a Keszthelyen megrendezett III. Ippon Shobu Európa Kupán lépett tatamira a Dombóvári Karatesuli Egyesület 12 fős csapata.

A 15 klub mintegy 150 versenyzőjével lebonyolított megmérettetésen Szabó Csaba edző tanítványai összesen 13 arany-, hét ezüst, valamint három bronzmedáliát szereztek a formagyakorlatokban és a küzdelmekben. A gárda ezzel az eredményével az éremtáblázat második helyén végzett.

Egyéniben Gulyás Félix, Ruzsicska Kristóf, Szőts Patrik és Kmetty Gabriella kétszer-kétszer léphetett a dobogó legmagasabb fokára. Kovács Adriána és Kmettyné Győri Szilvia egyszer-egyszer az első és a második helyen végzett. Tóth Dominik az egyik számban a mezőny élén végzett, míg a másikban harmadik lett. Szabó Dorottya és Szalai Csaba két második helyet gyűjtött be. Ács Zsombor egy ezüsttel, míg Gyenei Bence egy bronzzal gyarapította éremgyűjteményét.

A Tóth Dominik, Kovács Adriána, Szabó Dorottya összeállítású trió katában a legjobb teljesítményt nyújtva győzött.

Ezek érdekelhetnek még

2018. November 20. 15:28, kedd | Helyi

Dombóvári diákok a traffipax működésével ismerkedhettek

A kamera lencséjén át kaptak betekintést a dombóvári diákok a rendőrök munkájába.

2018. November 20. 08:35, kedd | Helyi

A szociális munkásokat ünnepelték

A Szociális Munka Napja alkalmából november 16-án a Tinódi Házban tartott közös rendezvényt az Egyesített Humán Szolgáltató Intézmény, az „Életet az Éveknek” Közhasznú Alapítvány és a Presidium Közhasznú Egyesület.

2018. November 19. 11:52, hétfő | Helyi

Nyílt napot tartott a kórház a diákoknak

A helyi Szent Lukács Kórház november 15-én másodszor tartott pályaválasztási nyílt napot, melyre a város három általános iskolájából és a bikali alapfokú oktatási intézményből összesen közel 100 nyolcadikos diák érkezett.

2018. November 19. 08:44, hétfő | Helyi

Görögországban teljesítette a maratont a dombóvári futó

Élete egyik nagy álmát váltotta valóra Boruzs Beáta azzal, hogy november 11-én rajthoz állt az „Athens Marathon. The Authentic” elnevezésű futóversenyen.