Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. December 21. 19:15, péntek | Sport
Forrás: InfoVáros | - Hajósi Miklós -

2012 Tereprallye bajnokság Díjkiosztó Gála

2012 Tereprallye bajnokság Díjkiosztó Gála

2012. december 16-án az inárcsi Viktória Fogadó adott otthont a Terep Rally Bajnokság Évadzáró ünnepségének!

A mesés helyszín mindent elkövetett, hogy egy emlékezetes és hagyományőrző estével ajándékozza meg a díjazottakat.
Laklóth Aladár, az est műsorvezetője elsőként az inárcsi Pittyendáré Zenekart konferálta fel, majd őket követte az a monumentális torta, mellyel a Tereprally fennállásának 20. évfordulóját ünnepeltük.

Gál Baba, Zapletal Miroslav és az abszolút bajnok Fazekas Károly együttesen szelték fel az elmúlt 20 év 8 bajnokának fotójával díszített alkotást!
A díjkiosztón mindenkinek fülig ért a szája, ami rá is fért a szakágra, mert az elmúlt év ellentétekkel teli zajlott.
Osztottak "Rontó Pál " díjakat, a nagy eséseket eredményezőknek, de megható perceket ajándékozott a résztvevőknek Gál Baba köszöntése is, aki versenyzőként a leghosszabb munkásságot tudhatja magáénak.
Szűnni nem akaró vastapssal köszöntötték a vendégek Polgár Lászlót, aki immár 26.éve fáradhatatlanul tesz a Tereprallyért.
A Polgár család minden tagjának, de elsősorban Polgár Petrának külön köszönet jár a családias hangulatú, színvonalas rendezvényszervezésért.
Az egyedileg, kézzel készített díjak, a műsor, az ínycsiklandó menü összeállítása mind - mind az ő keze munkáját dicséri.

A szakágvezető, Varga Imre Úr nevében is köszönjük a megjelenteknek a részvételt, és kívánunk Boldog Békés Ünnepeket a versenyzőknek és családjaiknak!

Köszönjük továbbá a média képviselőinek munkáját, azt, hogy egész évben hírt adtak Rólunk!
Ígérjük, hogy jövőre versenyzőbarát rendezvényekre törekszünk. Felélesztjük azon régmúlt idők hangulatát, amikor még pusztán örömből, szenvedélyből autóztunk. Amikor egy asztalnál ülve sütögettünk, jókat beszélgettünk. És azon leszünk, hogy az utánpótlásnak büszke példáivá válhassunk.



Címkék: Rallyverseny

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.