Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2023. Október 31. 08:34, kedd | Helyi

30 éves a Dombóvári Szívklub Egyesület

30 éves a Dombóvári Szívklub Egyesület

Gála keretében ünnepelte a Dombóvári Szívklub Egyesület fennállásának 30. évfordulóját.

Az eseményen résztvevőket Pintér Szilárd polgármester, Sándor Tamás, a Tolna Vármegyei Civil Központ vezetője, valamint Hosszú Sándor Gergely, a Civil Tanács elnöke köszöntötte. A tagság mellett dombóvári társzervezetek, a Barcsi és a Faddi Szív Egyesületek is meghívást kaptak.

„Közösségük működése Dombóvár számára elengedhetetlen. Feladatuknak és céljuknak nem kevesebbet tűztek ki, minthogy szív- és érrendszeri betegséggel küzdő embereknek segítsenek azzal, hogy az Önök iránymutatásával egy egészségesebb, teljesebb életet élhessenek.

A Dombóvári Szívklub Egyesület kiemelkedően aktív időszakot tudhat maga mögött. Augusztusban az a szerencsés megtiszteltetés érte városunkat, hogy az Országos Szív Egyesületeket Találkozójának mi adhattunk otthont. Azt gondolom, hogy a helyi egyesület és az önkormányzat között ez alkalomból egy szoros együttműködés és közös gondolkodás, jó viszony alakulhatott ki."

E gondolatokat Pintér Szilárd polgármester úr köszöntőjében hallhatták a résztvevők.

Füleki Sándorné az egyesület alelnöke köszöntötte az alapító tagokat, majd ezt követően Dr. Bereczki Mária, a szívklub egyesület elnöke az elmúlt 30 év emlékeit idézte fel.

A gálaműsor során Farkas Béla tárogató művészt, valamint Lukácsi Enikő énekesnő és Garamvölgyi Attila zeneiskolai tanár közös produkcióját hallhatták a vendégek.

Az ünnepség hátralevő részében Tóth Gáborné és Sátor Edéné is készültek egy-egy verses produkcióval, Molnár Gyuláné népdalokkal szórakoztatta a közönséget. A déltuán folyamán közremüködött a Dombóvári Zenész Együttes, illetve Kiss András.

Gratulálunk a Dombóvári Szívklub Egyesület elmúlt 30 évéhez, további munkájukhoz sok sikert és jó egészséget kívánunk!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.