Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2013. Szeptember 17. 08:16, kedd | Bulvár
Forrás: ma.hu

36 milliós autót kalapált szét, mert berágott a szervizre

36 milliós autót kalapált szét, mert berágott a szervizre

Négy éve küzd a motorhibás BMW-vel

Öt éve vette meg az autót, de szinte az első néhány hetet leszámítva csak baja volt vele, a szervizben pedig nem tudtak segíteni a problémákon. A tulajdonosnak most végre elege lett mindenből.

Minden autótulajdonos jól ismeri azt az érzést, amikor a kocsija cserbenhagyja, de az Olaszországban élő Pourmohseni Hadi szenvedései jóval tovább tartottak, mint amit el tudott viselni, ezért végzetes tettre ragadtatta magát. A férfi 2008-ban vásárolta meg a BMW M6-os típusú luxusautóját, ami most közel 37 mililó forintot ér, ám mint mondja, azóta csak a baj volt vele: rázkódott a kocsi, hörgött a motor és a váltások sem voltak épp simák.

A legnagyobb bosszúság azonban mégis az volt számára, hogy hiába vitte újra meg újra szervizbe, a problémákat sosem tudták megjavítani, ráadásul az olasz márkaképviselet és a müncheni központ csak oda-vissza mutogatott egymásra. Na ebből lett elege Hadinak, ezért megkérte egy barátját és közös erővel rommá zúzták a kocsit. "Most már sokkal jobban érzem magam" - ismerte be az akció után.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.