Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Április 23. 19:00, hétfő | Helyi
Forrás: Arrabonamédia

5 szépségápolási újdonság tavaszra

5 szépségápolási újdonság tavaszra

A tavasz a megújulás időszaka. Még a levegő is tele van új energiákkal, illatokkal, érzésekkel.

Az évszakváltozással a napi szépségápolási rutinon is érdemes változtatni, hiszen a bőr ilyenkor másféle gondoskodást igényel, mint télen. Íme, néhány különlegesség, amellyel könnyű formába lendülni a hosszú tél után.

Akárhogy is figyelünk télen a szépségápolásra és az egészséges életmódra, tavasz elején mégis sokan érezzük úgy, hogy úgy testünknek, mint lelkünknek új energiákra, megújulásra, valami extra löketre van szüksége ahhoz, hogy százszázalékig visszanyerjük formánkat a hideg és sötét hónapok után. Nem kell hatalmas dolgokra gondolni, néha már pár apró, napi rutin megváltoztatása vagy beiktatása is elegendő.

Az arcápoló permetek például olyanok a bőrnek, mint szomjazó embernek egy nagy pohár víz. A The Body Shop arcpermeteit a természet ihlette. A Mandarinos arcpermet tökéletes az álmos reggelekre. A nyugtatásra vágyó bőr számára a kókuszvízzel és aloe verával gazdagított Kókuszos arcpermet a jó választás. A Mentás arcpermet pedig kaolin porral és mentával lett gazdagítva, hogy segítsen a zsíros bőr mattításában. Ha igazán puha bőrre vágyunk, akkor az olasz eper kivonattal gazdagított Epres arcpermetet, a ragyogásért pedig a málna- és brit rózsaeszencia-kivonattal gazdagított British Rose arcpermetet érdemes kipróbálni.

Ha a bőrünk hidratálása az elsődleges szempont, akkor az E-vitaminos arckrém a legoptimálisabb megoldás, hiszen ez az olajmentes nappali hidratálókrém ultrakönnyed formulával biztosít friss érzetet és üde bőrt egész napra, anélkül, hogy ragacsos vagy zsíros lenne. A benne található málnakivonat olajmentes forrása az antioxidáns, szabadgyökök ellen védelmező E-vitaminnak és a természetes eredetű, biofermentált hialuronsavval együtt segít folyamatos hidratálást biztosítani a bőrnek és megelőzni annak idő előtti öregedését.

A The Body Shop Superfood smoothie receptek ihlette 100% vegán ajakápolói ellenállhatatlan illatokban pompáznak, csodás Közösségi Kereskedelmi és antioxidáns alapanyagokkal ápolnak és áttetsző, mégis vibráló árnyalatokat hagynak az ajkakon. Önmagukban, illetve rúzs alá fedőrétegként is ideálisak.

A tavasz tele van eleganciával és hódítással. Az utóbbinak pedig szinte nélkülözhetetlen eszközei a kifejező szemek. Az új évszak örömére a The Body Shop néhány új, vibráló, izgalmas árnyalatot is kínál. Náluk 30 különböző 100% vegán Down to Earth szemhéjpúder árnyalatból választva lehet megalkotni a tökéletes, személyre szabott palettát, olyan egyedi, kreatív árnyalatokból, mint például a gyönyörű lila Utah Tiffany, a vibráló citromsárga Santiago Citrine vagy a vad piros Kaku Jasper.

Akár feltöltődésre, akár a kikapcsolódásra vágyunk esténként egy-egy nagy tavaszi séta után, a spa rituálék között biztosan találunk kedvünkre valót, hiszen a Spa of the World kollekció minden egyes tagja különleges hangulatot képvisel és érzéki illatokkal, prémium textúrákkal kényeztet.

A The Body Shop prémium minőségű természetes kozmetikumai és csodás illatai nagyban elősegítik a tavaszi megújulást és testi-lelki regenerálódást. Keresd a webáruházban és az üzletekben a hozzád legjobban passzoló termékeket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.