Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2023. Július 11. 08:53, kedd | Helyi

73. alkalommal ünnepelt a vasutas közösség Dombóváron

73. alkalommal ünnepelt a vasutas közösség Dombóváron

Városunkon kívül Budapesten, Szolnokon és Nyíregyházán szerveztek családi rendezvényt, első alkalommal a Volán cégcsoporttal közösen.

Szabó Csaba a MÁV Zrt. pécsi Pályavasúti Területi Igazgatóság vezetője köszöntötte a vendégeket, külön felhívta a város támogató szerepére a figyelmet, hiszen Dombóvár Város Önkormányzata térítésmentesen bocsájtotta rendelkezésükre a létesítményt az idei évben is.

Dr. Mosóczi László a MÁV START Zrt. vezérigazgatója, mint a rendezvény védnöke nyitotta meg hivatalosan az eseményt. Kiemelte, más ez a Juliális, hiszen már együtt ünnepelnek mindazok, akik mozgásban tartják az országot. A vállalati csoportok integrációjával magasabb szintre léptek, és együtt többet tudnak nyújtani, mint korábban.

Pintér Szilárd polgármester megtisztelőnek nevezte, hogy a négy kiemelt helyszín egyike lehet Dombóvár 2023-ban. A település fejlődése a vasútnak köszönhető, a mai napig jelentős csomópont személy és áruforgalom szempontjából is. Beszélt a várost érintő neves évfordulókról, két hét múlva, július 22-én a Dombóvár-Bátaszék vasútvonal 150 éves fennállását fogják ünnepelni. Ezen a napon nosztalgia vonat indul Bátaszékre.

A családi programra területileg az egész Dunántúlról várták a vasutas családokat. A MÁV Zrt., a MÁV START Zrt., a Volánbusz Zrt., CER Hungary Zrt. számos vezetőségi tagja megtisztelte az eseményt jelenlétével. A kulturális és szórakoztató programok előtt adták át az elismeréseket.

Címkék: Vasutasnap

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!