Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2016. Január 08. 14:31, péntek | Helyi
Forrás: www.facebook.com/dombovar.termeszetesen

A Dombóvári Úszó Egyesület (DUE) támogatja a nagycsoportos óvodások úszásoktatását

A Dombóvári Úszó Egyesület (DUE) támogatja a nagycsoportos óvodások úszásoktatását

Támogatási szerződést kötött a Dombóvári Úszó Egyesület, a város önkormányzata és az egyik helyi óvoda a nagycsoportosok térítésmentes úszásoktatásának támogatására 2016. január 6-án.

A megállapodás értelmében a Dombóvári Úszó Egyesület (DUE) 805.000 forint vissza nem térítendő támogatást biztosít a város nagycsoportos óvodásai úszásoktatásának finanszírozására.

Az úszásoktatás helyszínéül szolgáló tanuszodát a Dombóvári Szivárvány Óvoda biztosítja az intézmény Zrínyi utcai épületében.

Az érintett korcsoportból (összesen 209 fő) 161 gyermek jelentkezett a térítésmentes, 10 alkalmas úszótanfolyamra, ami fejenként 5000 Ft támogatást jelent, mely költség eddig a szülőket terhelte.

A program keretében az önkormányzati fenntartású Dombóvári Szivárvány Óvoda, a Bezerédj Amália Óvodai Tagintézmény, az Erzsébet Óvodai Tagintézmény, a Dombóvári Százszorszép Óvoda, továbbá a Dombóvári Református Egyházközség Margaréta Óvodája részesül a támogatásban.

Az első turnust a január 4-től március 15-ig terjedő időszakban a Szivárvány Óvoda növendékei (54 fő) alkotják, a második ciklusban a többi intézmény óvodásai (107fő) veszik igénybe a tanuszodát március 16-tól június 10-ig.

Címkék: úszás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.