Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Március 03. 15:11, hétfő | Helyi
Forrás: Erdősné Fedeles Zita

A herceg nyitotta meg a Belvárosiban a farsangi mulatságot

A herceg nyitotta meg a Belvárosiban a farsangi mulatságot

2014. február 21-én az udvarhölgyeknek és párjaiknak, azaz a díszes kíséretnek „Kaposvár után Dombóvár lett célja, Hol szállásává lett a herceg kastélya.”

A fényűző palotává varázsolt aulában a hercegi pár bevonulása után ünnepélyes tartású, 19. századi nemesi táncot, palotást adtak elő a 8.a osztályosok.
Maszkát öltött e jeles napra apraja és nagyja, a csoportok izgatottan várták, hogy színre léphessenek vidám produkcióikkal.
A zenére összeállított koreográfiák népszerűek voltak ezen az esten: táncpárbaj; börtön rock; Diótörő balett; feketék fehéren, fehérek feketén. A vámpírok bálján a félelem uralko-dott. Ki-ki tánccal és vodkával űzte el a telet a népszerű szovjet katonadallal, a Katyusával. Fergeteges hangulatot hoztak a díszterembe a kánkántáncosok, magasra dobált lábuk bepillantást engedett a lányok és fiúk szoknyája alá. Az X-Faktorban csillagok születtek és hullottak a szigorú zsűri ítélete szerint. A kalandos, humoros szafari sem maradhatott ki az est programjából.
A 8.b és a 8.c táncosai keringővel nyitották meg a bált. Majd kitárult a palota éttermének ajtaja, kezdődött az eszem-iszom, önfeledt mulatozás.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.