Városlista
2019. május 25, szombat - Orbán

Hírek

2019. Február 21. 14:58, csütörtök | PR
Forrás: Arrabonamédia

A napelemről működő kültéri LED lámpák

A napelemről működő kültéri LED lámpák

A világítástechnika területén megannyi opció közül választhatunk. A lehetőségek magas száma miatt azonban könnyű elveszni bennük.

Lámpa keresésünk előbb vagy utóbb az energiatakarékosság és a környezetvédelem figyelembevételével elvezet minket a csúcskategóriás kültéri napelemes lámpákhoz. Ezek az úgynevezett solar lámpák. Ahogy a nevük is mutatja, ezek a lámpák napelemes rendszerrel felszereltek, napelemről üzemelnek.

Megfizethetőség, nulla üzemeltetési költség

Az ilyen típusú világítás megoldások esetén mindig csak egyszer kell fizetnünk, a vásárláskor. Mivel az egy lámpa üzemeltetéséhez szükséges napelem kisméretű, így a solar lámpák a bárki által elérhető termékek csoportjába kerültek.

A lámpa LED világítása miatt egyébként is nagyon alacsony fogyasztású lenne. További előny, hogy a LED is a napelem felhasználásával működik, így a lámpa üzemeltetési költsége valóban a nullával lesz egyenlő. A LED-ek élettartama nagyon hosszú, a napelemes lámpába való befektetésünk így hamar meg is fog térülni.

Stílusos lámpák, összetett működési rendszer

A napelemes lámpák széles választéka elérhető már online is. Megtalálhatóak szinte minden stílusban, kezdve az apróbb földbe szúrható vagy helyezhető daraboktól. Ezek nagyon olcsó darabok. A lámpák ára egy kiló kenyér vagy egy tej árával vetekszik. Ezek tökéletesek dekorfénynek vagy irányfénynek egyaránt. A hagyományos falra szerelhető, látható reflektor jellegű kivitelek mellett vannak rejtettebb stílusúak is. Ezeket használhatjuk eresz alatt vagy kerítés mentén is. Az abszolút stílusos megjelenést kedvelők pedig az állólámpák közül választhatnak.

A lámpák egy összetett érzékelő rendszerrel rendelkeznek. Az alkonyérzékelősök a sötétség időtartama alatt biztosítják a megvilágítást. A mozgásérzékelősök akkor lépnek működésbe, ha látókörükben mozgást észlelnek. Vannak olyan napelemes lámpák, melyek ötvözik a két rendszert. Ezek a napközbeni mozgásra nem kapcsolnak fel. Kültéri lámpáknak lettek tervezve, így a szükséges vízvédelemmel is felszereltek, ezzel a balesetveszélyt is kizártuk.

A kültéri állólámpák közül az egyik legmutatósabb darab a Dusk Philips állólámpa. Nagyon impozáns, mégis egyszerű megjelenése minden lakberendezési stílushoz passzol. A lámpa alkonykapcsolóval felszerelt, ezzel biztosítva a tökéletes megoldást a teraszokhoz. Megjelenésével a terasz összképét fokozza, működésével pedig fényt varázsol az esti órák sötétségébe.

Az Alkonylámpa webáruházában a napelemes megoldások mellett a világítástechnika teljes tárháza megtalálható. Ez az a webáruház, ahol a piacvezető világítástechnikai gyártók különböző modelljeit megvásárolhatod. Széles kínálatuk minden darabja a megfizethetőség mellett a minőséggel párosul. Nézz szét náluk, ha pedig elvesznél a termékek között a bőség zavarában, vedd fel velük a kapcsolatot!

Címkék: lámpa, LED, napelemes

Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 13. 10:00, hétfő | PR

Lelepleződtek a jubiláló Open Road Fest titkai

Vidám hangulatú Sajtótájékoztatón leplezték le a Harley-Davidson Open Road Fest attrakcióit. Az eseményen a rockzene hazai kiválóságai is képviseltették magukat.

2019. Május 09. 14:37, csütörtök | PR

Felújították a szlovák oktatási központot

Szlovák tanítási nyelvű óvodát, iskolát, gimnáziumot és kollégiumot újított fel a Jánosik és Társai Kft. Budapesten.

2019. Április 25. 13:32, csütörtök | PR

Ezek a legnépszerűbb húsvéti ételek

Ideális esetben nem csak az eszem-iszomról szólnak az ünnepek, de valljuk be, egyes ünnepek hallatán máris összefut a nyál a szánkban.

2019. Április 25. 12:07, csütörtök | PR

Újra komplex üzemeltetést nyertek

Határozatlan időre ismét a Jánosik és Társai Kft. nyerte el a miskolci UNI Hotel komplex üzemeltetését – tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.