Városlista
2019. március 21, csütörtök - Benedek, Bence, Miklós

Hírek

2018. Július 11. 14:51, szerda | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök munkáját segítették

A rendőrök munkáját segítették

Bűn-és baleset-megelőzési előadásokon és toborzáson is részt vettek a nyári gyakorlatukat töltő diákok Dombóváron.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint a dombóvári Apáczai Csere János Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium között létrejött együttműködési megállapodás alapján az iskola 11.E osztályos tanulói 2018. június 18. és július 6. között a Dombóvári Rendőrkapitányságon töltötték nyári gyakorlati idejük egy részét.

Ez idő alatt megismerkedtek a rendőrség különböző szakterületeivel, elméleti és gyakorlati bemutatókon vettek részt, többek között rendészeti és- bűnügyi technikai bemutatón, bűn- és baleset-megelőzési-, valamint áldozatvédelmi előadásokon és önismereti tréningen is. A tanulók a dombóvári Tesco és Spar Áruházban a rendőrség „Házhoz megyünk” elnevezésű programjának keretein belül propaganda tevékenységet folytattak, valamint a toborzási feladatok végrehajtásában is segédkeztek. Elméleti oktatásuk kiterjedt a rendőrség szervezeti felépítésére, az iskolai konfliktushelyzetek, zaklatások kezelésére, az internet biztonságos használatára, a kábítószerek hatásaira és a nyár veszélyeire is.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Március 21. 13:00, csütörtök | Helyi

A Belvárosi Általános Iskola is csatlakozott idén a Bach Mindenkinek Fesztiválhoz.

Március 18-án a Tinódi Ház színháztermében az oktatási intézmény egykori és mai muzsikusnövendékei, tanárai, valamint a Kapos Kórus adott gálakoncertet

2019. Március 21. 08:19, csütörtök | Helyi

Leégett egy családi ház Lápafőn

Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete szerdán hajnalban Lápafőn.

2019. Március 20. 13:18, szerda | Helyi

Ovisként is biztonságban

A Dombóvári Rendőrkapitányság és a Dombó-Csipsz Egyesület közös - a kicsik közlekedésbiztonságra nevelő - programjának soron következő állomását Kaposszekcsőn tartották.