Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Június 17. 12:42, hétfő | Bulvár
Forrás: MTI

A rendőrséget hívta ronda örömlány miatt

A rendőrséget hívta ronda örömlány miatt

Örömlány csúfsága miatt telefonált a rendőrségnek egy férfi Nagy-Britanniában: fel akarta jelenteni a prostituáltat a kereskedelmi törvény alapján.

A solihulli rendőrség diszpécsere alig hitt a fülének, amikor meghallotta a felháborodott férfi problémáját, de hamar bizonyossá vált, hogy nem viccről van szó. A férfi elmondta, hogy előzetes telefonos egyeztetés után egy szálloda parkolójában találkozott a prostituálttal, aki beszállt autójába. Pásztoróra helyett azonban viharos veszekedés következett: a minőségi kifogás az örömlányt úgy feldühítette, hogy kikapta a férfi kocsijában az indítókulcsot a helyéről, és hozzávágta megrendelőjéhez.
A rendőrség elmagyarázta a férfinak, hogy a nő nem követett el semmi törvénysértőt, ő viszont igen, és hogy a rendőrség indokolatlan hívásáért fél év börtönt is kaphat - adta hírül a The Daily Mirror című brit lap.
A kereskedelmi törvény 1979-es. Előírja, hogy egy portékáknak kielégítő minőségűnek, a használati célnak megfelelőnek kell lennie, továbbá meg kell felelnie a termékleírásnak. A férfi szerint főként ez utóbbival sértette meg a nő a törvényt, mivel fénykép nélküli újsághirdetésében - és telefonon is - a valóságosnál vonzóbbnak írta le magát.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.