Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Február 12. 13:30, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Az Emirates légitársaságot választották a legjobbnak a magyar utazók

Az Emirates légitársaságot választották a legjobbnak a magyar utazók

Az Emirates-et választották a magyar utazók 2014 legjobb légitársaságának, a dubaji székhelyű céget mintegy négyezer értékelés alapján hirdették ki győztesként "Az én légitársaságom 2014" versenyen.

A repjegy.hu és a Travelo utazási szaklap közös felmérésben a válaszadó utasok 3900 szavazatot és 2053 szöveges beszámolót írtak, ezek alapján négy kategóriában hirdettek nyertest. Az Emirates mind a négy kategóriában (legjobb ár-érték arány, legjobb fedélzeti ellátás, legkedvesebb légiutas-kísérők, legjobb menetrend) is első helyezést ért el az utasok értékelése alapján. A három éve alapított díj történetében ez az első eset, hogy egy légitársaság összesítettben és minden kategóriában is győzni tudott.
Horváth Gábor, az Emirates country managere az MTI-nek azt mondta, az eredmények ellenére tovább akarják fejleszteni szolgáltatásuk színvonalát, hogy a magyar utasoknak minél több úticélt tudjanak kínálni a legmagasabb színvonalon.
Az egész évben zajló, 160 légitársaságot érintő értékelés során az utasok 1-től 5-ig terjedő skálán értékelhették a fuvarozókat. A legtöbb minősítés a Wizz Airre (1135) és a Ryanairre (362) érkezett, de a diszkont légitársaságok általában a középmezőnyben végeztek. Kivétel ez alól a Norwegian Air Shuttle, amely a legjobb ár-érték arány kategóriában a Qatar Airwayst maga mögé utasítva a második helyet szerezte meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.