Városlista
2018. december 14, péntek - Szilárda

Hírek

2018. Július 09. 16:17, hétfő | Helyi
Forrás: Dombó Média

Az Ifjúsági Fúvószenekar hatalmas sikere Horvátországban

Az Ifjúsági Fúvószenekar hatalmas sikere Horvátországban

A Dombóvári Ifjúsági Fúvószenekar az Adriai-tenger partján hatalmas közönségsikert aratott koncertjeivel.

A Dombóvári Ifjúsági Fúvószenekarnak megérte az a sok gyakorlás, amivel az elmúlt hetekben a horvátországi turnéjára készült, ugyanis az Adriai-tenger partján lévő két városban az együttes hatalmas közönségsikert aratott koncertjeivel.

A Művészeti Iskola udvarán tartott június 29-i főpróba során a szabadtéren napsütéses időben kezdődő és a szakadó eső miatt az épületben végződő hangversenyen a Kiszler András karmester által vezényelt csapat azt a repertoárját játszotta el, amivel a külföldi fellépésére készült.

Néhány nappal később aztán útra kelt a gárda, mely június 6-án Selce központjában, másnap pedig Jadranovoban mutatta be műsorát hatalmas közönségsikert aratva. Az utóbbi koncerten jelen volt Szabó Loránd polgármester mellett Dombóvár egyik horvátországi testvértelepülésének, Ogulinnak az önkormányzati vezetője - Dalibor Domitrovics - is, aki a fúvószenekar rendelkezésére bocsátotta a városa tulajdonában lévő selcei tábort a muzsikusok elszállásolására.

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 13. 18:27, csütörtök | Helyi

A „Szucsáva” Dalkör a fináléban is színpadra léphet

A Hontravel Kft. által hagyományőrző csoportok és szólisták számára nyolcadszor meghirdetett „Népek tánca-népek zenéje” című verseny középdöntőjét Hódmezőváráshelyen rendezték meg, ahol dombóvári fellépők is voltak.

2018. December 13. 12:00, csütörtök | Helyi

Díjakat kaptak a Dombóvári Judo Klub sportolói

A Tolna Megyei Diáksport Tanács a 2017/2018-évi országos diákolimpiákon 1-3. helyezést elért sportolók nagyszerű teljesítményét ünnepélyes keretek között ismerte el 2018. december 11-én a Garay János Gimnázium Dísztermében.

2018. December 13. 08:15, csütörtök | Helyi

„Tanár úr kérem” bemutató Dombóváron

A Szekszárdi Szakképzési Centrum Esterházy Miklós Szakképző Iskolájának és a Szent Orsolya Iskolaközpontnak az összefogásával állították színpadra Karinthy Frigyes karcolatfüzérét,

2018. December 12. 08:20, szerda | Helyi

Két esetben mentettek életet a dombóvári tűzoltók vasárnap

Két tűzeset is történt vasárnap Dombóváron, mindegyiknél életet mentettek a tűzoltók.