Városlista
2019. március 21, csütörtök - Benedek, Bence, Miklós

Hírek

2018. Július 09. 16:17, hétfő | Helyi
Forrás: Dombó Média

Az Ifjúsági Fúvószenekar hatalmas sikere Horvátországban

Az Ifjúsági Fúvószenekar hatalmas sikere Horvátországban

A Dombóvári Ifjúsági Fúvószenekar az Adriai-tenger partján hatalmas közönségsikert aratott koncertjeivel.

A Dombóvári Ifjúsági Fúvószenekarnak megérte az a sok gyakorlás, amivel az elmúlt hetekben a horvátországi turnéjára készült, ugyanis az Adriai-tenger partján lévő két városban az együttes hatalmas közönségsikert aratott koncertjeivel.

A Művészeti Iskola udvarán tartott június 29-i főpróba során a szabadtéren napsütéses időben kezdődő és a szakadó eső miatt az épületben végződő hangversenyen a Kiszler András karmester által vezényelt csapat azt a repertoárját játszotta el, amivel a külföldi fellépésére készült.

Néhány nappal később aztán útra kelt a gárda, mely június 6-án Selce központjában, másnap pedig Jadranovoban mutatta be műsorát hatalmas közönségsikert aratva. Az utóbbi koncerten jelen volt Szabó Loránd polgármester mellett Dombóvár egyik horvátországi testvértelepülésének, Ogulinnak az önkormányzati vezetője - Dalibor Domitrovics - is, aki a fúvószenekar rendelkezésére bocsátotta a városa tulajdonában lévő selcei tábort a muzsikusok elszállásolására.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Március 21. 13:00, csütörtök | Helyi

A Belvárosi Általános Iskola is csatlakozott idén a Bach Mindenkinek Fesztiválhoz.

Március 18-án a Tinódi Ház színháztermében az oktatási intézmény egykori és mai muzsikusnövendékei, tanárai, valamint a Kapos Kórus adott gálakoncertet

2019. Március 21. 08:19, csütörtök | Helyi

Leégett egy családi ház Lápafőn

Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete szerdán hajnalban Lápafőn.

2019. Március 20. 13:18, szerda | Helyi

Ovisként is biztonságban

A Dombóvári Rendőrkapitányság és a Dombó-Csipsz Egyesület közös - a kicsik közlekedésbiztonságra nevelő - programjának soron következő állomását Kaposszekcsőn tartották.