Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Szeptember 17. 09:00, szombat | Helyi
Forrás: www.facebook.com/dombomedia.hu

Bacskai Balázs olimpikon tartott rendhagyó bokszedzést Dombóváron

Bacskai Balázs olimpikon tartott rendhagyó bokszedzést  Dombóváron

Bacskai útja Rióból Dombóvárra vezetett

Különleges élményben lehetett részük a dombóvári bokszolóknak, hiszen Bacskai Balázs olimpikon tartott nekik rendhagyó edzést a minap. Az átmozgató tréning remek hangulatban telt, a fiatal bokszolók számos trükköt, mozdulatot elleshettek Balázstól, ezen kívül a bajnok mindenkivel külön-külön is kesztyűzött.

Bacskai Balázs felnőtt Európa-bajnok és junior világbajnok, idén pedig az olimpiára is kvalifikálta magát. Bár Rióban nem tudott sikert aratni, valóra váltotta régi vágyát azzal, hogy kijutott a versenyre.

– Már az első edzésen magával ragadott a sportág és nálunk szinte családi hagyomány a boksz, hiszen ezt édesapám és mindkét bátyám űzi – nyilatkozta lapunknak Balázs. – Különleges alkalomnak tekintem, hogy ma én lehettem az edző. Korábban sosem gondoltam arra, hogy tanítsak, de nagyon tetszett ez az új kihívás.

Címkék: boksz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.