Városlista
2018. október 18, csütörtök - Lukács

Hírek

2018. Január 11. 09:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Dombó Média

Bajnoki győzelem a cél a Dombóvári FC-nél

Bajnoki győzelem a cél a Dombóvári FC-nél

A Tolna megyei I. osztályú férfi bajnokság tabelláját az őszi szezon végeztével vezető Dombóvári FC együttese január 8-án megkezdte a felkészülést a tavaszi folytatásra.

A pontvadászat tavaly nyári rajtja előtt a Kardos Ernő személyében új edzőt kapó társaság elé azt a célt tűzte ki az egyesület vezetősége, hogy végezzen ez első öt hely egyikén. Az őszi remek szereplésnek köszönhetően a mezőny élén vonulhatott a téli szünetre a csapat. A pihenést követően a tréner arra kérte tanítványait, hogy erőnlétük fejlesztése érdekében hetente kétszer-háromszor kocogjanak egy kiadósat. A fiúk többség úgy érkezett a január 8-i első edzésre, hogy a lábában már több mint 60 kilométernyi futás volt.

Kardos Ernő nem kímélte ezúttal sem a focistákat, egy rövid eligazítást követően rögtön munkához látott. A télen a Szuhay Sportcentrum területén elkészült műfüves kispályán vezényelt foglalkozást a tréner, aki a bemelegítés után alaposan megdolgoztatta a gárdát. A labdarúgók nagy lelkesedéssel végezték a különböző gyorsaságjavító és erőgyűjtő gyakorlatokat.

- Szeretnék még három-négy meghatározó játékost igazolni a következő hetekben azért, hogy tovább növekedjen a versenyhelyzet a társaságon belül - emelte ki az edző. - Az őszi szezon végén a tabellán megszerzett első helyünk vonzóvá teszi remek focisták körében is a hozzánk való szerződést. Jó körülmények között készülhetünk a tavaszi folytatásra, rendezettek a viszonyok, mindenki azt akarja, hogy megnyerjük a bajnokságot. Csalódott lennék, ha nem így történne.

Címkék: foci

Ezek érdekelhetnek még

2018. Október 18. 13:52, csütörtök | Helyi

Környezetvédelem és iskolaválasztás volt a téma az óvodai workshopokon

A Zöld Liget Óvodában a fenntartható fejlődés témakörében a környezetvédelmet helyezték a foglalkozás középpontjába. A Százszorszép Óvodában a nagycsoportos gyerekek szüleinek rendeztek továbbtanulási-iskolaválasztási fórumot.

2018. Október 18. 08:20, csütörtök | Helyi

A kulturált borfogyasztást népszerűsítették

A tavalyinál egy hónappal korábban - október 12-én - tartották az idei Családi Borünnepet.

2018. Október 17. 09:41, szerda | Helyi

Sikeres volt a 27. Újdombóvári Őszi Fesztivál

A József Attila Általános Iskola nevelőközössége 27 évvel ezelőtt rendezte meg az oktatási intézmény diákjainak első szüreti felvonulását,

2018. Október 17. 08:34, szerda | Helyi

Dombóvári óvodába vitt ajándékot a motoros klub

A motorozás hazai szerelmesei 1999-ben alapították meg a BMW Motoros Túraklub Magyarországot, melynek tagjai idei zárótúrájuk alkalmából október 12-én Dombóvárra érkeztek.