Városlista
2018. április 21, szombat - Konrád

Hírek

2018. Január 11. 09:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Dombó Média

Bajnoki győzelem a cél a Dombóvári FC-nél

Bajnoki győzelem a cél a Dombóvári FC-nél

A Tolna megyei I. osztályú férfi bajnokság tabelláját az őszi szezon végeztével vezető Dombóvári FC együttese január 8-án megkezdte a felkészülést a tavaszi folytatásra.

A pontvadászat tavaly nyári rajtja előtt a Kardos Ernő személyében új edzőt kapó társaság elé azt a célt tűzte ki az egyesület vezetősége, hogy végezzen ez első öt hely egyikén. Az őszi remek szereplésnek köszönhetően a mezőny élén vonulhatott a téli szünetre a csapat. A pihenést követően a tréner arra kérte tanítványait, hogy erőnlétük fejlesztése érdekében hetente kétszer-háromszor kocogjanak egy kiadósat. A fiúk többség úgy érkezett a január 8-i első edzésre, hogy a lábában már több mint 60 kilométernyi futás volt.

Kardos Ernő nem kímélte ezúttal sem a focistákat, egy rövid eligazítást követően rögtön munkához látott. A télen a Szuhay Sportcentrum területén elkészült műfüves kispályán vezényelt foglalkozást a tréner, aki a bemelegítés után alaposan megdolgoztatta a gárdát. A labdarúgók nagy lelkesedéssel végezték a különböző gyorsaságjavító és erőgyűjtő gyakorlatokat.

- Szeretnék még három-négy meghatározó játékost igazolni a következő hetekben azért, hogy tovább növekedjen a versenyhelyzet a társaságon belül - emelte ki az edző. - Az őszi szezon végén a tabellán megszerzett első helyünk vonzóvá teszi remek focisták körében is a hozzánk való szerződést. Jó körülmények között készülhetünk a tavaszi folytatásra, rendezettek a viszonyok, mindenki azt akarja, hogy megnyerjük a bajnokságot. Csalódott lennék, ha nem így történne.

Címkék: foci

Ezek érdekelhetnek még

2018. Április 20. 15:02, péntek | Helyi

Két teherautónyi hulladékot gyűjtöttek össze a vadászok

A Dalmandi Vadásztársaság hagyományaihoz híven az idén is csatlakozott a Föld Napja-programhoz

2018. Április 20. 10:57, péntek | Helyi

Hulladéktárolót rongált Dombóváron

Azonosították a rendőrök a fiatalkorú fiút, aki hulladéktárolókat inzultált.

2018. Április 19. 11:09, csütörtök | Helyi

Nyelvgyakorlás a Baden-württembergi Bad Mergentheimben

Iskolánk, a Dombóvári József Attila Általános Iskola 37 tanulója három tanár kíséretében töltött 6 napot Németországban, testvériskolánkban, a Kopernikus Realschuleban.

2018. Április 19. 08:37, csütörtök | Helyi

Idén tizedszer várták a tanulók meséit

A Földi István Könyvtár gyerekek számára meghirdetett meseíró pályázatának eredményhirdetését április 13-án tartották a bibliotékában.