Városlista
2018. július 22, vasárnap - Magdolna

Hírek

2018. Január 11. 09:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Dombó Média

Bajnoki győzelem a cél a Dombóvári FC-nél

Bajnoki győzelem a cél a Dombóvári FC-nél

A Tolna megyei I. osztályú férfi bajnokság tabelláját az őszi szezon végeztével vezető Dombóvári FC együttese január 8-án megkezdte a felkészülést a tavaszi folytatásra.

A pontvadászat tavaly nyári rajtja előtt a Kardos Ernő személyében új edzőt kapó társaság elé azt a célt tűzte ki az egyesület vezetősége, hogy végezzen ez első öt hely egyikén. Az őszi remek szereplésnek köszönhetően a mezőny élén vonulhatott a téli szünetre a csapat. A pihenést követően a tréner arra kérte tanítványait, hogy erőnlétük fejlesztése érdekében hetente kétszer-háromszor kocogjanak egy kiadósat. A fiúk többség úgy érkezett a január 8-i első edzésre, hogy a lábában már több mint 60 kilométernyi futás volt.

Kardos Ernő nem kímélte ezúttal sem a focistákat, egy rövid eligazítást követően rögtön munkához látott. A télen a Szuhay Sportcentrum területén elkészült műfüves kispályán vezényelt foglalkozást a tréner, aki a bemelegítés után alaposan megdolgoztatta a gárdát. A labdarúgók nagy lelkesedéssel végezték a különböző gyorsaságjavító és erőgyűjtő gyakorlatokat.

- Szeretnék még három-négy meghatározó játékost igazolni a következő hetekben azért, hogy tovább növekedjen a versenyhelyzet a társaságon belül - emelte ki az edző. - Az őszi szezon végén a tabellán megszerzett első helyünk vonzóvá teszi remek focisták körében is a hozzánk való szerződést. Jó körülmények között készülhetünk a tavaszi folytatásra, rendezettek a viszonyok, mindenki azt akarja, hogy megnyerjük a bajnokságot. Csalódott lennék, ha nem így történne.

Címkék: foci

Ezek érdekelhetnek még

2018. Július 22. 08:00, vasárnap | Helyi

Színes programokkal várta a diákokat a múzeum

Július 16. és 20. között napközis foglalkozást hirdetett meg a Helytörténeti Gyűjtemény.

2018. Július 21. 09:04, szombat | Helyi

Új kosárlabda egyesület Dombóváron

A Szekszárdi Törvényszék nemrégiben jegyezte be a város új kosárlabda egyesületét, a Dombóvári Kosárlabda Klub Sport Egyesületet.

2018. Július 20. 12:00, péntek | Helyi

Köszönőlevél a dombóvári rendőröknek

Az egyenruhások egy idős nőt vittek le a helyi pályaudvarra.

2018. Július 20. 09:07, péntek | Helyi

Folytatódik az ásatás a Gólyavár környékén

Idén is folytatódott a Gólyavár feltárása, környékét az előző évekhez hasonlóan régészek és önkéntesek lepték el.