Városlista
2018. január 20, szombat - Sebestyén

Hírek

2018. Január 11. 09:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Dombó Média

Bajnoki győzelem a cél a Dombóvári FC-nél

Bajnoki győzelem a cél a Dombóvári FC-nél

A Tolna megyei I. osztályú férfi bajnokság tabelláját az őszi szezon végeztével vezető Dombóvári FC együttese január 8-án megkezdte a felkészülést a tavaszi folytatásra.

A pontvadászat tavaly nyári rajtja előtt a Kardos Ernő személyében új edzőt kapó társaság elé azt a célt tűzte ki az egyesület vezetősége, hogy végezzen ez első öt hely egyikén. Az őszi remek szereplésnek köszönhetően a mezőny élén vonulhatott a téli szünetre a csapat. A pihenést követően a tréner arra kérte tanítványait, hogy erőnlétük fejlesztése érdekében hetente kétszer-háromszor kocogjanak egy kiadósat. A fiúk többség úgy érkezett a január 8-i első edzésre, hogy a lábában már több mint 60 kilométernyi futás volt.

Kardos Ernő nem kímélte ezúttal sem a focistákat, egy rövid eligazítást követően rögtön munkához látott. A télen a Szuhay Sportcentrum területén elkészült műfüves kispályán vezényelt foglalkozást a tréner, aki a bemelegítés után alaposan megdolgoztatta a gárdát. A labdarúgók nagy lelkesedéssel végezték a különböző gyorsaságjavító és erőgyűjtő gyakorlatokat.

- Szeretnék még három-négy meghatározó játékost igazolni a következő hetekben azért, hogy tovább növekedjen a versenyhelyzet a társaságon belül - emelte ki az edző. - Az őszi szezon végén a tabellán megszerzett első helyünk vonzóvá teszi remek focisták körében is a hozzánk való szerződést. Jó körülmények között készülhetünk a tavaszi folytatásra, rendezettek a viszonyok, mindenki azt akarja, hogy megnyerjük a bajnokságot. Csalódott lennék, ha nem így történne.

Címkék: foci

Ezek érdekelhetnek még

2018. Január 19. 21:14, péntek | Helyi

Évzárót tartottak a dombóvári atléták

Január 12-én a DOKK-ban tartotta hagyományos évzáró-évnyitó összejövetelét a Dombóvári VASE.

2018. Január 19. 08:24, péntek | Helyi

Második verseskötetét mutatta be Kőszegi Csaba Valér

Kőszegi Csaba Valér január 12-én mutatta be második verseskötetét a Tinódi Könyvtárban.

2018. Január 18. 11:27, csütörtök | Helyi

Eladták a lopott tabletet

Vádemelést javasol a rendőrség a 15 éves lány és a 20 éves férfi ellen.

2018. Január 17. 16:24, szerda | Helyi

Eltűnt személyt keres a Dombóvári Rendőrkapitányság

A 49 éves nő 2018. január 10-én szakcsi otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem ad magáról.