Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2016. November 30. 23:13, szerda | Helyi
Forrás: Belvárosi Általános Iskola

Csillogó aerobikos érmek az év utolsó versenyén

Csillogó aerobikos érmek az év utolsó versenyén

A Dombóvári Belvárosi Általános Iskola aerobikosai kiegészülve a József Attila, Szent Orsolya és Kaposszekcsői Általános Iskola tanulóival, mind éremmel tértek haza a Pellérden megrendezett bővített regionális versenyről.

A Baranya Kupát a pécsi illetőségű Csiga-ház Alapítvány Sportegyesülete rendezte.
Az utánpótlás 2. korcsoport Sport Aerobik egyéni kategóriában az 1. helyet zsebelte be Berkl Tímea 7.b osztályos tanuló.
Az utánpótlás 2. korcsoportban chellenge csoport kategóriában a 1. helyen zárta az évet a Magyar Kupán már 3. helyet birtokló egységünk. Tagjai: Bakonyi Dóra, Braun Bernadett, Czakó Sára 8.a,, Fábián Szonja 6.a, Komprádt Panni.
Ugyanebben a versenyszámban a 2. helyen végzett a Furulyás Lilla 7.b, Nagy Zsófia 7.b, Pápai Patrícia 7.b, Somogyvári Kíra 7.b, Szabadkai Flóra 7.b és Szabó Mia Anna 7.c összeállítású egység, akik mind a Belvárosi Iskola tanulói.
Az utánpótlás 3. korcsoportban chellenge csoport kategóriában a 3. helyet szerezték meg a lányok. A csapat tagjai: Antal Petra, Csuti Jázmin 5.a, Horváth Hanna, Komprádt Rozi, Markó Virág, Rákosfalvi Janka 4.a, Tóth Eszter Szonja, Varga Laura.
Ugyanebben a korcsoportban egyéni versenyszámban is kipróbálták magukat, ahol szintén szép eredmények születtek egy igen népes mezőnyben: 6. hely Antal Petra, 8. hely Komprádt Rozi, 11. hely Varga Laura, 13. hely Tóth Eszter Szonja, 17. hely Rákosfalvi Janka 4.a, 18. hely Horváth Hanna, 20. hely Markó Virág, 21. hely Csuti Jázmin Petra 5.a,
Megelégedéssel zárja az évet a szakosztály, de pihenésre nem nagyon van idő, mert a következő verseny évad gyakorlatait kell gőzerővel tanulni. A versenyre Ockenfusz Enikő és Kovács Viktória testnevelők készítették fel a lányokat.

Ockenfusz Enikő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 08:24, kedd | Helyi

Dombóvár egyik legnagyobb sportolójára emlékeztek

Buzánszky Jenő 99 évvel ezelőtt, 1925. május 4-én született Újdombóváron.

2024. Május 06. 08:15, hétfő | Helyi

Szivárvány Óvoda családi délután a klímavédelem jegyében

A Dombóvári Szivárvány Óvoda családi délutánt tartott a klímavédelem jegyében április 26-án.

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.