Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Január 24. 08:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Dombó Média

Dombóvári lett az „Év párja” 2018-ban

Dombóvári lett az „Év párja” 2018-ban

A Tolnai Népújság és annak internetes portálja hirdette meg azt a nyereményjátékot, amire olyan ifjú párok jelentkezését várták, akik tavaly házasodtak össze, esküvői fotóikra pedig az említett médiák olvasói szavazhattak.

Az „Év párja”-játékra 71 nevezés és 12500 voks érkezett. A Tolnai Népújság és a www.teol.hu portál olvasói közül ezerötszázan a dombóvári Bán-Feller Judit és Bán Csaba fényképére szavaztak, így ők lettek a pályázat nyertesei. A szekszárdi Művészetek Házában tartott díjátadón Finta Viktor főszerkesztő nekik nyújtotta át azt az ajándékutalványt, melynek felhasználásával a házaspár egy Balaton-parti település négycsillagos szállodájában egy hosszú hétvégét tölthet el utónászútként.

A feleség 31 éves és a József Attila Általános Iskolában, valamint a kurdi alapfokú oktatási intézményben tanárként dolgozik. A 34 esztendős férj a Dombóvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság munkatársa, szabadidejében pedig a Tolna megyei I. osztályú férfi bajnokságban szereplő Dombóvári FC csapatában középpályásként futballozik. Megismerkedésük után két évig éltek együtt, majd 2018 júniusában házasodtak össze.

Esküvői fotóik három helyszínen - Judit korábbi lakóhelyén, Bikalon, valamint a dombóvári tűzoltóságon és focipályán - készültek.
- Azért ezt a képet választottuk, mert szerintünk ez sikerült a legjobban, bár a szívemnek a bikali fotók is nagyon kedvesek, hiszen ezen a településen nőttem fel - mondta az ifjú asszony. - Az esküvőnkkel nem változott semmi a kapcsolatunkban, előtte is boldogok voltunk, azóta is azok vagyunk. A gyerekvállalás viszont előtérbe került, szeretnénk egy kisbabát, ami teljessé teszi szerelmünket. A nyereményünknek nagyon örülünk, az utónászutunkat februárra tervezzük.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 08:19, csütörtök | Helyi

„Nyuszikupa” kölyökatlétika versenyt rendeztek Dombóváron

Öröm volt látni a sok lelkes atlétapalántát, akikből talán a jövő bajnokai lehetnek.

2024. Április 17. 07:51, szerda | Helyi

Kitelepítési emléknap Kaposszekcsőn

A Felvidéki kitelepítettek emléknapja alkalmából Kaposszekcsőn 4 település emlékezett meg április 12-én, pénteken.

2024. Április 15. 08:50, hétfő | Helyi

Dombóváron is látható lesz a Néprajzi Múzeum Cigány történetek című utazókiállítása

Istennel talállak, testvérem! Cigány történetek címmel utazókiállítást indított a Néprajzi Múzeum Tiszakarádon.

2024. Április 12. 15:19, péntek | Helyi

Idei második ülését tartotta a Dombóvári Kábítószerügyi Egyeztető Fórum

Az idei évben második ülését tartotta meg április 10-én délelőtt a Dombóvári Kábítószerügyi Egyeztető Fórum.