Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Május 14. 13:20, csütörtök | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr Főkapitányság

Ellopta a kerítést Dalmandon

Ellopta a kerítést Dalmandon

Egy dalmandi sertéstelep alkalmazottja tett bejelentést a rendőrségre, mert 2014. április 18. és 22. között ismeretlen tettes eltulajdonította a telep kerítésének vasoszlopait, valamint 100 méter drótkerítést.

A Dombóvári Rendőrkapitányság munkatársai a nyomozás eredményeként megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható a 22 éves esztergomi H. Márton, aki az eltulajdonított vasat eladta egy kapospulai fémhulladék-kereskedőnek. A gyanúsított felkutatása nem vezetett eredményre, ezért ellene elfogatóparancsot adtak ki. Az esztergomi rendőrök 2015. április 10-én 22 óra 55 perckor egy helyi közúti ellenőrzés során igazoltatták, majd elfogták H. Mártont. A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A terhelt a cselekmény elkövetését beismerte, szabadlábon védekezhet.

A Dombóvári Rendőrkapitányság munkatársai a nyomozást 2015. május 12-én befejezték, az iratokat vádemelési javaslattal a Dombóvári Járási Ügyészségnek átadták.

Címkék: lopás, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!