Városlista
2018. augusztus 19, vasárnap - Huba

Hírek

2018. Május 16. 09:32, szerda | Helyi
Forrás: Dombó Média

Elsöprő hazai győzelem

Elsöprő hazai győzelem

Május 12-én a Dombóvári FC gárdája otthonában- a Szuhay Sportcentrumban - fogadta a Teveli MSE csapatát a Tolna megyei I. osztályú U19-es fiú labdarúgó bajnokság 17. fordulójában.

A házigazdák már a 3. percben megkezdték a gólgyártást. Pálinkó Mihály edző legénysége a 9. percben már másodszor talált be riválisa kapujába. A 2:0-s vezetés megnyugtatta a dombóvárikat, akik egy kicsit el is kényelmesedtek és csak az első félidő hajrájában vették be ismét a látogatók „ketrecét”. A szünet után sem változott a korábbiakhoz képest a játék, a DFC alakulata támadott, a teveliek pedig védekeztek. Csak idő kérdése volt az, hogy mikor fáradnak el a vendégek. Ez az 57. percben következett be és akkortól sorra lőtték a gólokat a hazaiak, akik a meccs második felvonásában meg sem álltak hatig, így magabiztos - 9:0-s - diadalt arattak.

17. forduló eredménye:
Dombóvári FC - Teveli MSE 9:0
Dombóvár: Smátrola - Hartung, Borbély (Kalányos J.), Orsós D., Tamás - Kierdorf, Varga M., Hetesi, Gombos T. - Sütő (Lakatos K.), Berekméry
Góllövők: Tamás (3), Kierdorf (3), Gombos T. (2), Hetesi

tabella:
1. Dombóvári FC 45 pont
2. Nagymányoki SE 36 pont
3. Bátaszéki SE 36 pont

Címkék: DFC, foci

Ezek érdekelhetnek még

2018. Augusztus 18. 09:13, szombat | Helyi

Dombóvári siker a Deseda UltraMaratonon

Augusztus második hétvégéjén rendezték meg a 4. Deseda UltraMaraton Futóversenyt, az ország leghosszabb távú megállás nélküli megmérettetését. Azon az egyéni- és a csapatversenyben is rajthoz álltak dombóváriak.

2018. Augusztus 17. 08:58, péntek | Helyi

Fokozott rendőri ellenőrzés Tolna megye útjain az ünnepi hosszú hétvégén

A megengedett sebességnél gyorsabban közlekedőkre, valamint az ittas járművezetőkre fókuszálnak a rendőrök.

2018. Augusztus 16. 10:54, csütörtök | Helyi

Testvére nevében kötött szerződést

A Dombóvári Rendőrkapitányság eljárást folytatott hamis magánokirat felhasználása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy csibráki lakos ellen.

2018. Augusztus 15. 10:12, szerda | Helyi

Hátrányos helyzetű családok kirándulhattak Balatonra

A Dombóvári Roma Nemzetiségi Önkormányzat és az Új Kezdet Roma Egyesület közös invitálását 63 helybeli fogadta el az augusztus 11-i egy napos Balatonfenyves-alsói kirándulásra.