Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Május 08. 09:53, péntek | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr Főkapitányság

Fokozott ellenőrzés Tolna megyében

Fokozott ellenőrzés Tolna megyében

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány-helyettese fokozott ellenőrzést rendelt el.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány-helyettese fokozott ellenőrzést rendelt el 2015. május 8-án 8 órától 2015. május 10-én 4 óráig a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén.

A fokozott ellenőrzés célja a lakosság biztonságérzetének erősítése, továbbá a kerékpárosok, a segédmotor-kerékpárosok, motorkerékpárosok és a gyalogosok ellenőrzése, valamint a közúti forgalomban közlekedők sebességének ellenőrzése. Az ellenőrzés kiterjed a lakásbetörések, valamint a trafikok elleni támadások megelőzésére is.

Az ellenőrzések során a rendőrök személyeket igazoltathatnak, ruházatukat, járművüket átvizsgálhatják, a közbiztonságra veszélyt jelentő eszközöket, anyagokat lefoglalhatják.

A rendőrség mindent megtesz annak érdekében, hogy a fokozott ellenőrzés az állampolgárokat ne zavarja, célja kizárólag a jogsértő cselekmények megelőzése, illetve megakadályozása.

Címkék: rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!