Városlista
2018. december 14, péntek - Szilárda

Hírek

2018. Március 12. 09:16, hétfő | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Gyermekek is megsérültek egy dombóvári balesetben

Gyermekek is megsérültek egy dombóvári balesetben

Két személyautó ütközött 2018. március 10-én 9 óra 28 perckor Dombóváron, a Köztársaság utcában.

Egy személygépkocsi közlekedett 2018. március 10-én 9 óra 28 perckor Dombóváron, a Köztársaság utcában. Haladása során balra kívánt kanyarodni, melynek során nem adott elsőbbséget a vele egy irányban, a külső sávban közlekedő járműnek, ezért összeütköztek.

A balesetben a jármű vezetője és három utasa, köztük két gyermek is megsérült. Az eset körülményeit a Dombóvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya vizsgálja.

Tolna megyében a rendőrök az elmúlt 48 órában további 6 baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a balesetek döntő része emberi mulasztás miatt történik, amelyek legtöbbször a relatív gyorshajtás, az út- és látási viszonyoknak nem megfelelő vezetési stílus és az előzési, valamint a kanyarodási szabályok figyelmen kívül hagyása miatt következik be.

Balesetmentes közlekedést kíván a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság!

Címkék: baleset, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 14. 11:08, péntek | Helyi

Kultúrájukból adtak ízelítőt a nemzetiségek

Ismét közösen rendezték meg az Apáczai Csere János Szakgimnázium és Szakközépiskola dísztermében a nemzetiségi önkormányzatok és civil szervezetek Adventi Gálaműsorukat a Kisebbségek Napja alkalmából.

2018. December 13. 18:27, csütörtök | Helyi

A „Szucsáva” Dalkör a fináléban is színpadra léphet

A Hontravel Kft. által hagyományőrző csoportok és szólisták számára nyolcadszor meghirdetett „Népek tánca-népek zenéje” című verseny középdöntőjét Hódmezőváráshelyen rendezték meg, ahol dombóvári fellépők is voltak.

2018. December 13. 12:00, csütörtök | Helyi

Díjakat kaptak a Dombóvári Judo Klub sportolói

A Tolna Megyei Diáksport Tanács a 2017/2018-évi országos diákolimpiákon 1-3. helyezést elért sportolók nagyszerű teljesítményét ünnepélyes keretek között ismerte el 2018. december 11-én a Garay János Gimnázium Dísztermében.

2018. December 13. 08:15, csütörtök | Helyi

„Tanár úr kérem” bemutató Dombóváron

A Szekszárdi Szakképzési Centrum Esterházy Miklós Szakképző Iskolájának és a Szent Orsolya Iskolaközpontnak az összefogásával állították színpadra Karinthy Frigyes karcolatfüzérét,