Városlista
2018. június 24, vasárnap - Iván

Hírek

2017. November 13. 15:00, hétfő | Helyi
Forrás: Dombó Média

Három éremmel tértek haza a dombóvári karatésok

Három éremmel tértek haza a dombóvári karatésok

A Dombóvári Karatesuli Egyesület nyolc tehetséges fiatallal képviseltette magát a legrangosabb hazai megmérettetésen, a Salgótarjánban november 4-én megrendezett Ippon Shobu Magyar Bajnokságon.

Az erős mezőnyben Szabó Csaba edző tanítványai remekül megállták a helyüket, amit jelez az általuk megszerzett egy-egy arany-, ezüst- és bronzérem.

A legjobban Lakatos Lukács szerepelt, aki a 10-11 évesek küzdelmében a legjobbnak bizonyult. Gulyás Félix a 9-10 esztendősöknél ugyanebben a versenyszámban harmadik lett. A 18 és 20 évesek között tatamira lépő Somogyi Ákos formagyakorlatát a második helyre rangsorolták a bírók.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Június 23. 14:51, szombat | Helyi

Felújított orvosi rendelőt adtak át Kaposszekcsőn

Felújított orvosi rendelőt és védőnői szolgálati helyiséget adtak át szombaton Kaposszekcsőn. Az épületet a Terület-és Településfejlesztési Operatív Program 59 millió forintos támogatásával korszerűsítették.

2018. Június 22. 10:14, péntek | Helyi

Segíti a dombóvári diákok német nyelvtanulását a cserediák-program

A Szent Orsolya Iskolaközpont a németországi Rudersdorf Oktatási Centrumával négy éve ápol partneri kapcsolatot. Nemrégiben 14 diák és 2 pedagógus érkezett egy hetes vendégségbe Magyarországra.

2018. Június 22. 10:09, péntek | Helyi

Buli után elaludt a vonaton, a kalauzok bánták az utazását

Vasúti jegyellenőr bántalmazása miatt vádat emeltek egy dombóvári férfi ellen - tájékoztatta a Somogy Megyei Főügyészség kedden az MTI-t.

2018. Június 21. 13:25, csütörtök | Helyi

Előadások a világnap alkalmából

Gyerekeknek és felnőtteknek is szerveztek programokat a dombóvári rendőrök.