Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2021. Augusztus 04. 12:05, szerda | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Hátba szúrta férjét, szerinte véletlen baleset volt

Hátba szúrta férjét, szerinte véletlen baleset volt

Befejezték a nyomozást és vádemelést javasolnak a Pest megyei rendőrök egy 56 éves nő ellen.

Egy budapesti kórház orvosa tett bejelentést 2019. október 13-án kora délután a rendőrségen, mert egy korábban mellkasi panasszal hozzájuk került beteg hátán vélelmezhetően késszúrást fedeztek fel, amelyről felvételekor azért nem tudtak, mert a beszállított férfi nem említette - mivel fel sem tűnt neki. A vizsgálatok alátámasztották, hogy a mellűrében levegő van, a tüdeje összeesett, így életveszélyes sérültként kezelték – közölte a rendőrség.

A gyanú szerint a vecsési férfi felesége egy vita hevében, párja érdektelenségén felbőszülve felkapta a kuka tetejéről a férje által szerelési munkákhoz odakészített kést és hátba szúrta párját, majd később mellkasi panaszok miatt hívták ki a mentőket.
Az asszony állítása szerint az egész egy sajnálatos baleset volt. A férje szerelt, ő főzéshez készülődött, amikor kitört a vita kettejük között. A kezében lévő késsel indult el párja felé, de a rossz járólapban megbotlott és ráesett a férfira. Elmondása szerint ekkor nem is vettek észre semmit, a sértett folytatta az autószerelést, el is végezte azt, csak később említette meg, hogy rosszul van. Korábbi szívproblémái miatt gondolták úgy, hogy az lehet az oka a rosszullétének.

A Pest megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a nyomozást befejezte, az M. Imréné ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárás iratait átadta az ügyészségnek.

Címkék: kés, késelés, nyomozás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során