Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. December 07. 08:13, hétfő | Helyi
Forrás: Pasha Kft.

Idén is sikeres évet zár a Pasha!

Idén is sikeres évet zár a Pasha!

Több mint két évtizede van jelen Dombóvár életében a Pasha Kft., mint a város egyik legjelentősebb munkáltatója, a francia Chantelle Cégcsoport tagja.

Több mint két évtizede van jelen Dombóvár életében a Pasha Kft., mint a város egyik legjelentősebb munkáltatója, a francia Chantelle Cégcsoport tagja, mely a világ vezető fehérneműgyártói közül a magas minőségű termékeivel tűnik ki. Leányvállalataként a Pasha nemcsak a helyi munkaerő-kínálatban tölt be fontos szerepet, hanem a tulajdonos is stabilan és hosszútávon számít az itteni dolgozók munkájára, tudására.
Ez a magas színvonalú, majd negyedszázados szakmai tapasztalat az alapja a Pasha gyártásában két éve szereplő Chantal Thomass fehérneműmárkának is, amely az idei év termelésében jelentős aránnyal szerepelt. A Chantal Thomass név a fehérneműk között olyan, mint a divatban Versace, a legmagasabb minőséget és a luxust képviseli.

2015-ben a márka tervezője, maga Chantal Thomass asszony is meglátogatta a Pasha üzemét, elismerését fejezve ki a dolgozók iránt, kiemelve a varrónők munkáját. Megköszönte a munkatársak kiváló hozzáállását és lelkes munkavégzését. Ez a nagy jelentőségű látogatás is mutatja, hogy a Chantelle Cégcsoport hosszútávon számít a Pasha dolgozóira és bízik az itt előállított termékek minőségében.

Az a hozzáadott érték, amit az elmúlt évtizedek szakmai tapasztalata jelent, magasan emeli ki a Pashát a gyártóüzemek sorából. A munkatársak kezében levő rutin és az ehhez párosuló pozitív hozzáállás fémjelzi az üzemből kikerülő késztermékek mindegyikét. A munkatársak összetartása, lelkes munkavégzésük kovácsolja igazi kollektívába az itt dolgozókat.

A Pasha, mint munkáltató ehhez a minőségi munkavégzéshez biztosítja a hátteret. A korrekt munkahelyi környezet, a kulturált étkező és öltöző, a minden hónapban pontosan megérkező fizetés, a béren kívüli juttatások, az utazási hozzájárulás, az ünnepekkor a munkatársaknak adott apró ajándékok mind-mind azt szolgálják, hogy a dolgozók érezzék: munkájukat értékelik és nagyra becsülik.
A Pasha Kft. stabil jövőjét ez a hosszú múlton alapuló, összetartó és lelkes kollektíva, valamint a Chantal Thomass márka gyártása erősíti és garantálja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.