Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Március 13. 11:50, csütörtök | PR
Forrás: D-Gép Dombóvár

Itt a tavasz, vár a kert!

Itt a tavasz, vár a kert!

Miért venne drága gépet, amikor olcsóbb a kölcsönzés?

Itt a tavaszi kerti munkák, a nagytakarítások, a felújítások ideje, és szeretnénk ezeket minél könnyebben, olcsóbban és rövidebb idő alatt elvégezni. Ehhez nélkülözhetetlenek a jó minőségű gépek, amelyekkel akár élvezet is lehet a tennivaló. Az ilyen gépek jelentős anyagi ráfordítással járnak, viszont ritkán van rá szükségünk. Érdemes átgondolni a kedvezőbb kölcsönzési lehetőséget, mert nincs befektetés, nem merül fel karbantartási díj, amortizáció, sőt vállalkozások számára a bérleti díj számlája egy összegben leköltségelhető. Kölcsönzéskor ráadásul meghibásodás esetére azonnal cseregépet biztosítanak.

A dombóvári D-GÉP Gépkölcsönzőnél lehe­tő­ségünk van nagyteljesítményű takarítógépek, magasnyomású mosók, a kerti munkákhoz benzines fűnyírók, fűkaszák, rotációs kapák, talajfúrók, térkövezéshez pl. tömörítőgépek (dön­gö­lők, lap­vib­rá­to­rok), ezenkívül áram­fej­lesz­tők, fúrók, vésők, he­gesz­tés­tech­nikai-, be­to­no­zás­­tech­nikai eszközök, áll­vá­­nyok, létrák, stb. bérlésére. A kölcsönözhető eszközök, illetve a bérlés feltételei megtalálhatók a www.d-gep.hu oldalon.

D-Gép, Bugyi Norbert egyéni vállalkozó
Cím: Dombóvár, Szigligeti u. 2.
Tel.: 06-20/9275-689.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat