Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. Január 08. 11:45, csütörtök | PR
Forrás: LWp Kommunikáció, fotó: twiniversity.com

január végéig meghosszabbították a K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő nevezési határidejét

január végéig meghosszabbították a K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő nevezési határidejét

Idén a pénzügyi tudatosság, eladási-vételi árfolyam, kamat, hozam témakörökre fókuszál a verseny.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a vetélkedő meghirdetői meghosszabbították a K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő nevezési határidejét, így 2014. január 12-e helyett január 30-ig lehet jelentkezni a versenyre – tudatta a Bank.

Immár ötödik alkalommal, 3-5 fős csapatokkal, 4 kategóriában (1-2., 3-4., 5-6. és 7-8. osztályosok) nevezhetnek az általános iskolai tanulók a K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedőre. A verseny alapja a K&H Bank támogatásával kiadott Ez kész! Pénz! című rajzfilm. Újítás, hogy idén négyfordulós a verseny: az első, online fordulóban a csapatoknak a honlapon október elejétől elérhető 3 feladatot kell megoldaniuk és beküldeniük a meghosszabbított határidőig, azaz január 30-a péntek éjfélig. Tavaly óta online regisztrációs felületen is lehet nevezni. A helyes megoldásokat beküldők egy második online fordulón vesznek részt. Ezt követően a regionális középdöntőkön versenyeznek a diákok, a legjobbak pedig a budapesti döntőn mérik össze pénzügyi tudásukat a 2014/2015-ös tanév végén.

Idén elsősorban a pénzügyi tudatosság, felelősségbiztosítás, eladási-vételi árfolyam, kamat, hozam témakörökre fókuszál a K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő. A diákok a befektetett energiáért cserébe nem csak a tudást kapják jutalmul, de sok értékes nyeremény – többek között digitális fényképezőgép, táblagép, logikai játék - is vár rájuk a verseny során.

Az érdeklődők a www.kh-vigyazzkeszpenz.hu weboldalon megtalálnak minden információt a versenykiírásról, emellett a tavalyi feladatokból és a pedagógusoknak készült oktatási segédanyagból is lehet ötleteket meríteni a felkészülés során, valamint letölthetik a verseny alapjául szolgáló rajzfilmet is.

további információ:

Kommunikációs igazgatóság
Tel.: 328 9181
Fax: 328 9220
e-mail: sajto@kh.hu
www.kh.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat