Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. Január 10. 09:24, péntek | Helyi
Forrás: dr. Kriston Vízi József

Játékok világa

Játékok világa

JÁTÉKOK VILÁGA címmel látható új időszakos kiállítás a Dombóvári Helytörténeti Múzeum Kis Tudós - Nagy Tudás-szobájában.

JÁTÉKOK VILÁGA címmel látható új időszakos kiállítás a Dombóvári Helytörténeti Múzeum "Kis Tudós - Nagy Tudás "-szobájában, amelyhez az intézmény animátorai játékbemutató foglalkozásokat és játékos ismeret-gyakorló fél órákat szerveznek.

Jelentkezni és érdeklődni a 20/286-7959-es telefonszámon, ill. a muzeum.dombovar@gmail.com levelezőn vagy face book oldalunkon lehet!

A Dombóvári Helytörténeti Múzeumban január 8-án nyílott és a tervek szerint Gergely doktor (március 12.) napjáig nyitva tartó kiállításban számos logikai-, készségfejlesztő és tudás-ismeret gyarapító társasjátékot is elhelyeztek; a kipróbálás határozott szándékával is. Ezek közül most a - Parakletos gondozásában megjelent - JELKÉPEINK elnevezésű memória játék és az ÚTON ÚTFÉLEN" című, 6-12 évesek számára kifejlesztett bibliai társasjátékot mutatjuk be.


"Világgá megyek!" - ez a címe annak a magyar népmesék világát megidéző társasjátéknak, amely a JÁTÉKOK VILÁGA című kiállításunkban ki is próbálható. Farkas L. Róza szabadalmas oktató játékáról van szó, amelyet néhány éve már nagyobb óvodások és kisiskolások körében, Dombóváron is bemutatott s azóta is kedvvel veszik elő a készleteket szerte az országban és Erdélyben, valamint a Délvidék magyar lakta közösségeiben.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.