Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Október 24. 10:13, szerda | Kék hírek
Forrás: MTI

Karambolozott a Lázár Jánost szállító autó - Kórház: az államtitkár és a gépkocsivezető könnyebben megsérült

Karambolozott a Lázár Jánost szállító autó - Kórház: az államtitkár és a gépkocsivezető könnyebben megsérült

Lázár János államtitkár és az őt szállító mikrobusz vezetője könnyebben megsérült, amikor a jármű karambolozott szerda reggel az M5-ös autópályán, Kecskemét közelében, de már mindketten elhagyhatták a kórházat - közölte a kecskeméti egészségügyi intézmény az MTI-vel.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek megerősítette: a baleset következtében az egyik autóban egy nő meghalt, a másik járműben ketten könnyebben megsérültek, őket további vizsgálat és ellátás céljából kórházba vitték.
Horváth Attiláné, a Bács-Kiskun Megyei Kórház szóvivője az MTI-nek elmondta, Lázár Jánost, a Miniszterelnökséget vezető államtitkárt és a gépkocsivezetőjét vitték be szerda reggel az intézmény baleseti sebészetére, mindketten könnyű, nyolc napon belül gyógyuló, kisebb sérüléseket, zúzódásokat szenvedtek. Ellátták őket, kezelésük további kórházi ellátást nem igényel, ezért elhagyhatták a kórházat - tette hozzá.
A Kormányszóvivői Iroda előzőleg azt tudatta az MTI-vel, hogy "tisztázatlan okok miatt, a belső sávban veszteglő gépjárműnek ütközött" a Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkárt szállító autó.
Nyíkos Tamás főhadnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek szerda reggel azt mondta: az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 107-108 kilométerszelvény között két gépjármű ütközött össze.
A mikrobuszban Lázár János és sofőrje utazott. Az MTI úgy tudja, hogy az áldozat, aki a másik autóban ült, egy 36 éves nő.
Az MTI fotóriporterének képein az látható, hogy az államtitkárt szállító Volkswagen Transporter eleje tört össze, a mikrobusz a pályatest melletti árokban áll. A másik jármű, egy Ford Fiesta az autópálya belső sávjában van, a vezetőülés felőli oldala teljesen összetört. Megsérült a személygépkocsi motortere, mindkét ajtaja és hátulja is.

Címkék: Kormány-baleset

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön