Városlista
2017. október 20, péntek - Vendel

Hírek

2017. Augusztus 12. 13:19, szombat | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Kárt okozott, majd elhajtott egy autós Dombóváron

Kárt okozott, majd elhajtott egy autós Dombóváron

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként azonosították a baleset okozóját, aki a baleset okozásáért a felelősséget elismerte.

Dombóváron 2017. augusztus 8-án 9 órakor egy járművezető egy parkolóban úgy indult el, hogy nekiütközött egy másik személygépkocsinak, majd a helyszínt adatai hátrahagyása nélkül elhagyta. A baleset során anyagi kár keletkezett. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként azonosították a baleset okozóját, aki a baleset okozásáért a felelősséget elismerte. A rendőrök helyszínbírságot szabtak ki.

A KRESZ-ben foglaltak alapján ha rendőrséget nem értesítette senki, illetve rendőri intézkedésre nincs szükség, akkor a balesetben érintettek kötelesek személyazonosságukat egymás számára, kölcsönösen hitelt érdemlően igazolni és megnevezni azt a biztosítót, amellyel a járműre felelősségbiztosítási szerződést kötöttek. Ha a baleset folytán megrongálódott jármű vezetője nincs jelen, a károkozó köteles személyi adatait és biztosítója nevét erre alkalmas módon a helyszínen hátrahagyni és az esetet a felelősségbiztosítási jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően a biztosítónak bejelenteni.

Címkék: baleset, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2017. Október 20. 15:26, péntek | Helyi

Világbajnokként tért haza Gasparics Zoltán testépítő Olaszországból

Az IBFF szövetség által rendezett IBFF Universe Világbajnokságon vett részt Tarantoban és másnap a Mr. Galaxy nemzetközi versenyen Bari városában.

2017. Október 20. 10:03, péntek | Helyi

Lakossági fórumot tartottak Gunarason

A rendezvényen az ott élők és az ingatlantulajdonosok kapnak tájékoztatást Szabó Loránd polgármestertől a környezetükkel kapcsolatban, valamint az őket érintő kérdéseiket is feltehetik.

2017. Október 19. 13:00, csütörtök | Helyi

Változások a kéményseprés terén

Az Országgyűlés október tizenhetedikei döntése nyomán január elsejével megváltoznak a kéményseprés szabályai.

2017. Október 19. 08:02, csütörtök | Helyi

Önbíráskodás Dombóváron

Többször is megütötte a férfit, hogy visszaszerezze a telefonját.