Városlista
2017. december 15, péntek - Valér

Hírek

2017. Augusztus 12. 13:19, szombat | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Kárt okozott, majd elhajtott egy autós Dombóváron

Kárt okozott, majd elhajtott egy autós Dombóváron

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként azonosították a baleset okozóját, aki a baleset okozásáért a felelősséget elismerte.

Dombóváron 2017. augusztus 8-án 9 órakor egy járművezető egy parkolóban úgy indult el, hogy nekiütközött egy másik személygépkocsinak, majd a helyszínt adatai hátrahagyása nélkül elhagyta. A baleset során anyagi kár keletkezett. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként azonosították a baleset okozóját, aki a baleset okozásáért a felelősséget elismerte. A rendőrök helyszínbírságot szabtak ki.

A KRESZ-ben foglaltak alapján ha rendőrséget nem értesítette senki, illetve rendőri intézkedésre nincs szükség, akkor a balesetben érintettek kötelesek személyazonosságukat egymás számára, kölcsönösen hitelt érdemlően igazolni és megnevezni azt a biztosítót, amellyel a járműre felelősségbiztosítási szerződést kötöttek. Ha a baleset folytán megrongálódott jármű vezetője nincs jelen, a károkozó köteles személyi adatait és biztosítója nevét erre alkalmas módon a helyszínen hátrahagyni és az esetet a felelősségbiztosítási jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően a biztosítónak bejelenteni.

Címkék: baleset, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2017. December 14. 11:55, csütörtök | Helyi

Buda Csongor nyerte a belvárosi iskola mesemondó versenyét

2017. december 7-én rendezték a Dombóvári Belvárosi Általános Iskolában a mesemondó versenyt az ötödik osztályos kisdiákok számára.

2017. December 14. 08:09, csütörtök | Helyi

Elkészült a két új buszmegálló a Kórház utcában

Mintegy három éve a város lakói aláírás-gyűjtésbe kezdtek azért, hogy a Lidl Áruház közelében lévő úton is legyen két egymással szembeni megállója a helyijáratú autóbuszoknak.

2017. December 13. 09:51, szerda | Helyi

Dupla teltház a fúvósok adventi hangversenyén

A Dombóvári Tücsökzenekar és a Dombóvári Ifjúsági Fúvószenekar közös „Adventi koncertjére” olyan gyorsan elfogytak a belépőjegyek, hogy a két együttes egy másnapi ráadáshangversenyt is rendezett.

2017. December 12. 08:18, kedd | Helyi

Dombóváron járt a Menő Reformáció 500 vándorkiállítás

Másfél hónapja indult országjáró útjára a „Menő Reformáció 500” elnevezésű vándorkiállítás, melynek autóbusza december 9-én gördült be Dombóvárra.