Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2017. Április 24. 07:22, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Kérdés kérdés hátán a Parlamentben

Kérdés kérdés hátán a Parlamentben

A képviselők két órában kérdezhetik a kormányt az Országgyűlés ma véget érő ülésén.

A parlament előző héten kezdődött ülésének zárónapja 11 órakor, napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, amit a kérdések és az azonnali kérdések követnek egy-egy órában.

A Ház honlapján elérhető információk alapján a fideszes Hörcsik Richárd arról kérdezi majd a földművelésügyi minisztert, hogy a kabinet milyen intézkedésekkel segíti a természetjárás fejlődését.

Ellenzéki oldalról a szocialista Józsa István a Miniszterelnöki kabinetiroda vezetőjének szóló kérdésében úgy fogalmaz, "Meddig hazudik még a kormány Brüsszelről a magyaroknak?". A jobbikos Bana Tibor a nemzetgazdasági tárcavezetőtől vár választ arra, hogy "Hol vannak a tisztességes megélhetést biztosító munkahelyek?", az LMP-s Schmuck Erzsébet pedig azt kérdezi az emberi erőforrások miniszterétől, hogy a kabinet csökkenteni akarja-e a gimnáziumi keretszámokat.

Az ülés a délutáni órákban napirend utáni felszólalásokkal ér véget.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.