Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Augusztus 13. 10:05, kedd | Bulvár
Forrás: Új Ász Online

Kész horrort élt át a várandós modell

Kész horrort élt át a várandós modell

Üvöltött és sírt a kórházban, ahol egy szavát sem értették.

Katie Price-szal nyaralás közben történt meg a legrosszabb, ami egy várandós nővel idő előtt megtörténhet: a kisbabát körbevevő magzatburok megrepedt és a magzatvíz elkezdett szivárogni. Price várandósságának 30. hetében jár, így az idő előtti burokrepedés koraszülést is jelenthet, de mindenképpen komoly veszélyt jelent a magzatra a fertőzésveszély miatt.

Ráadásul - bár Price (európai nyaralásának helyszíne ismeretlen) az országban, ahol férjével együtt nyaralt, vélhetően nem túl sokan beszélnek angolul, de még a kórházban dolgozó orvosok közül sem akadt, aki kommunikálni tudott volna a kétségbeesett modellel.

"Szörnyű rémálom volt az egész” - mesélte Price egyik ismerőse –„Katie csak állt a teljesen kihalt kórház folyosóján, ahol pislákolt a fény, és néha feltűnt egy-egy zöld maszkos ember, de senki nem tudott vele szót érteni. Már sírt és kiabált, kétségbeesett. Végül valaki előkerült, megvizsgálták, és megértették vele, hogy csak akkor van biztonságban ő és a baba, ha a kórházban marad. A szülés vélhetően 10 napon belül így is bekövetkezik, de a fertőzés sokkal komolyabb bajt is jelenthet, mint a koraszülés."

Price végül beszélt saját nőgyógyászával, aki azt tanácsolta, maradjon a kórházban, a nehéz körülmények ellenére is, mert a jelen helyzetben nincs más választása.

A modell most egy meg nem nevezett ország meg nem nevezett kórházában, ahol a szavát is alig értik, azt várja, hogy a lehető legtöbb időt sikerüljön ott töltenie...

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.