Városlista
2019. január 21, hétfő - Ágnes

Hírek

2018. December 12. 08:20, szerda | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Két esetben mentettek életet a dombóvári tűzoltók vasárnap

Két esetben mentettek életet a dombóvári tűzoltók vasárnap

Két tűzeset is történt vasárnap Dombóváron, mindegyiknél életet mentettek a tűzoltók.

Ahogy arról ITT beszámoltunk, a Teleki utcában egy adventi koszorún elhelyezett gyertya miatt keletkezett tűz vasárnap délelőtt.

Este a Zrínyi utcába riasztották Dombóvár hivatásos tűzoltóit, itt egy zárlatos hűtő miatt csaptak fel a lángok a konyhában egy családi ház földszintjén.A tűzoltók kiérkezésekor az épületet már sűrű sötét füst lepte el, az egyik emeleti szobában egy mozgáskorlátozott nő tartózkodott, az ő kimentése volt az egységek elsődleges feladata, ezt egy védősugár és hőkamera segítségével hajtották végre. A nőtvégül a mentősök füstmérgezés gyanújával szállítottak kórházba. A lángok a gyors és szakszerű beavatkozásnak köszönhetően nem terjedtek tovább, csak a hűtőszekrényt és annak közvetlen környezetét érintették. Az épületből az oltás közben két gázpalackot hoztak ki a tűzoltók, majd ventillátorral átszellőztették a házat, melynek másik lakója rokonoknál töltötte az éjszakát.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 21. 09:13, hétfő | Helyi

Háromszor nyertek és a felsőházi rájátszásba jutottak a futsalosok

A Tolna megyei U20-as fiú bajnokság 7., 8. és 9. fordulóját január 13-án a Szekszárdi Szakképzési Centrum Esterházy Miklós Szakképző Iskolájának sportcsarnokában rendezték meg, ahol a Dombóvári FE alakulata is pályára lépett.

2019. Január 20. 11:44, vasárnap | Helyi

Évkezdés: karriertervezési tippek szakértőtől

A január az elhatározások és változások hónapja. Ilyenkor érdemes átgondolni, hogy honnan hova jutottál az elmúlt évben, valamint miben szeretnél idén fejlődni.

2019. Január 18. 16:33, péntek | Helyi

Bértámogatással növelnék a foglalkoztatottságot

Még fél éven keresztül igényelhetnek bérköltség-támogatást a felvenni kívánt alkalmazottaik után a Dombóvár és Tamási térségében működő cégek, vállalkozók a „Foglalkoztatási Paktum” elnevezésű projekt keretében.

2019. Január 18. 09:30, péntek | Helyi

Ingyenes jogi tanácsadás

Ingyenes jogi tanácsadás a munka világában, a JOGpontok projektek keretében Tamásiban.