Városlista
2018. december 16, vasárnap - Etelka

Hírek

2018. Augusztus 06. 08:43, hétfő | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Két helyszínen is felcsaptak a lángok Dombóváron

Két helyszínen is felcsaptak a lángok Dombóváron

Szinte egy időben két helyszínen csaptak fel a lángok tegnap este Dombóváron.

Használaton kívüli épület tetőszerkezete égett Dombóvár Szarvasd pusztán egy sertéstelepen kedd este. A tüzet három sugár és kézi szerszámok segítségével oltották el a dombóvári, kaposvári és pécsi hivatásos tűzoltók a KMSZ irányítása mellett. A munkálatok több órán át tartottak. Miután a tűzoltók eloltották a tüzet, a KMSZ tűzvizsgálati helyszíni szemlét végzett a tűz keletkezési okának kiderítése céljából.

Téglaépítésű, palatetős melléképület égett teljes terjedelmében Dombóváron a Fő utcán kedd este. A lángokat a kaposvári hivatásos tűzoltók fékezték meg két vízsugár és kézi szerszámok segítségével, mivel az összes dombóvári egység a Szarvasd pusztai káresetnél dolgozott.

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 15. 10:16, szombat | Helyi

Megújult a kereszt az Erdősor utcában

A város önkormányzata felújíttatta a Szigetsor utca 4. számú ház előtt 1938 óta álló keresztet. A feszület az elmúlt években jelentősen megsüllyedt, nyáron pedig a vandalizmusnak esett áldozatul.

2018. December 14. 11:08, péntek | Helyi

Kultúrájukból adtak ízelítőt a nemzetiségek

Ismét közösen rendezték meg az Apáczai Csere János Szakgimnázium és Szakközépiskola dísztermében a nemzetiségi önkormányzatok és civil szervezetek Adventi Gálaműsorukat a Kisebbségek Napja alkalmából.

2018. December 13. 18:27, csütörtök | Helyi

A „Szucsáva” Dalkör a fináléban is színpadra léphet

A Hontravel Kft. által hagyományőrző csoportok és szólisták számára nyolcadszor meghirdetett „Népek tánca-népek zenéje” című verseny középdöntőjét Hódmezőváráshelyen rendezték meg, ahol dombóvári fellépők is voltak.

2018. December 13. 12:00, csütörtök | Helyi

Díjakat kaptak a Dombóvári Judo Klub sportolói

A Tolna Megyei Diáksport Tanács a 2017/2018-évi országos diákolimpiákon 1-3. helyezést elért sportolók nagyszerű teljesítményét ünnepélyes keretek között ismerte el 2018. december 11-én a Garay János Gimnázium Dísztermében.