Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Március 11. 10:40, hétfő | Bulvár
Forrás: Shiri Zsuzsa, az MTI tudósítója jelenti - Fotó: MTI/Mohai Balázs

Kezdődtek Pápai Joci eurovíziós klipjének felvételei Tel-Avivban

Kezdődtek Pápai Joci eurovíziós klipjének felvételei Tel-Avivban

Elkezdődtek Pápai Joci bemutatkozó klipjének felvételei Tel-Avivban, a képsorokat a májusi Eurovíziós Dalfesztiválon történő fellépései előtt láthatják majd a televíziónézők.

Pápai Joci vasárnap érkezett Tel-Avivba, ahol délután már táncos főpróbán vett részt a versenyzőt és Izraelt egyszerre bemutató klip koreográfusával és táncosaival. A klip felvételeit hétfőn fejezik be egy izraeli történelmi helyszínen

"Először járok Izraelben, nagyon hálás vagyok a sorsnak érte, fantasztikus hely"- mondta el A Dal 2019 nyertese a helyszínen az MTI-nek.

A bemutatkozó filmek koncepcióját az izraeli szervezők alkották meg, a különleges helyszíneken az eurovíziós énekesek helyi táncosok körében Izrael történelmi és vallási emlékhelyein jelennek meg.

"Nagyon profik, látják rajtam, hogy nem vagyok táncos és mindenben segítenek"- tette hozzá Pápai Joci. Elmondta, hogy a májusi színpadra lépés előtt mindenképpen szeretné látni Jeruzsálemet, úgy érzi, ez erőt ad majd a versenyzéshez.

Pápai Joci az Eurovíziós Dalfesztiválon a május 14-i elődöntőn fogja elénekelni Magyarország képviseletében Az én apám című számot és ha sikerül továbbjutnia, akkor a május 18-i döntőben ismét felléphet.

Pápai Joci A Dal történetében az első előadó, akinek kétszer sikerült megnyernie a válogatót, hiszen két évvel ezelőtt Origo című dalával már győzött és képviselte az országot az Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol 8. lett.

A 37 éves előadó tizenöt éve szerepel zeneszerzőként és szövegíróként is a hazai könnyűzenei színtéren. Mostani győztes dalát, Az én apámat Molnár Ferenc Caramellel közösen írta. Mint a döntőben elmondta, a dal a szeretetről szól.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.