Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2021. November 02. 10:29, kedd | Helyi

Kigyulladt a tamási fürdő tetőszerkezete

Kigyulladt a tamási fürdő tetőszerkezete

Nagy erőkkel oltották a lángokat Tamási, Dombóvár és Siófok és Bonyhád tűzoltói

Tűz keletkezett a termálfürdő tetőszerkezetén Tamásiban, a Hársfa utcában. A helyszínre a dombóvári, siófoki és bonyhádi hivatásos, valamint a tamási önkormányzati és az önkéntes tűzoltók nagy erőkkel vonultak, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett végezték a tűz oltását.

A tűz egy emeleti medencénél lévő lambériás résznél keletkezett, melyet az egységek kiérkezése előtt eloltottak az ott dolgozók. A füst azonban továbbra is látható volt, így a kiérkező tűzoltó egységek megkezdték a több rétegű tetőszerkezet bontását. A beavatkozó egységek a lángokat még az esti órákban megfékezték, a hajnali órákra pedig az utómunkálatokat is befejezték.

A tűz oltását közel negyven tűzoltó végezte, 6 fecskendő és két magasból mentő vonult a helyszínre. Személyi sérülés nem történt, a mintegy 50 fürdőző időben elhagyta az épületet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!