Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Október 08. 14:03, csütörtök | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Kormányhivatal

Kormányablakká alakul az okmányiroda Dombóváron

Kormányablakká alakul az okmányiroda Dombóváron

Dombóvár és környéke is bekapcsolódhat az új típusú közigazgatás vérkeringésébe, ugyanis 2016. januárjától integrált ügyfélszolgálati iroda, azaz kormányablak áll az ügyfelek rendelkezésére.

A 2011-ben megkezdett államreform célja a magyar államigazgatás átfogó korszerűsítése, a „Jó Állam”, a szolgáltató állam kialakítása, az emberközpontú és ügyfélbarát közigazgatás megteremtése. A kormányablakok, mint integrált ügyfélszolgálati irodák kialakításával, az egyablakos ügyintézési rendszer bevezetésével a kormány azt kívánja elérni, hogy a közigazgatás által nyújtott szolgáltatásokat az állampolgárok a lehető legegyszerűbb módon érjék el, az ügyintézés menete egyszerű, gyors és hatékony legyen.

Tolna megyében jelenleg hat kormányablak, több mint 400 ügykörben fogadja a megye lakóit, és a közeljövőben Dombóvár és környéke is bekapcsolódhat az új típusú közigazgatás vérkeringésébe, ugyanis 2016. januárjától integrált ügyfélszolgálati iroda, azaz kormányablak áll az ügyfelek rendelkezésére.

2015. október 16. napján megkezdődnek az átépítési munkálatok. A Dombóvári Kormányablak a jelenlegi okmányiroda helyén (Dombóvár, Szent István tér 1.) kerül majd kialakításra, ezért az iroda költöztetésének idejére, 2015. október 16-án, pénteken az okmányirodában szünetel az ügyfélfogadás. 2015. október 19. napjától, a kormányablak kialakítási munkálatainak teljes ideje alatt az okmányiroda munkatársai változatlan ügyfélfogadási rendben, a Dombóvár, Szent István tér 1. szám alatt, az első emeleti nagyteremben fogadják az ügyfeleket. Az ügyfélszolgálat ideiglenes helyszínét a hivatal udvarán keresztül lehet megközelíteni.

A kormányablak kialakítási munkálatait követően megújult külsővel, kibővül szolgáltatásokkal, gyors, pontos és hatékony ügyintézést biztosító integrált ügyfélszolgálati iroda várja az ügyfeleket immáron Dombóváron is.

Az építési munkálatok miatt fellépő kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük, megértésüket és türelmüket köszönjük.

Dr. Horváth Kálmán

kormánymegbízott

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.