Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2018. November 17. 05:01, szombat | Kék hírek
Forrás: police.hu

Körömollóval rabolt ki egy lányt a vonaton

Körömollóval rabolt ki egy lányt a vonaton

Egy órán belül elfogták az abonyi rendőrök azt a szolnoki férfit, aki megfenyegetett, majd kirabolt egy lányt.

A nyomozás adatai szerint a 26 éves férfi november 15-én 9 óra 45 perc körül a Szolnok felől Cegléd irányába közlekedő személyvonaton odament egy lányhoz, akivel beszélgetni kezdett. A férfi a beszélgetés során egy ollóval a sértettet megfenyegette, és pénzének átadására szólította fel, amelynek hatására a lány odaadta neki a készpénzét.

A támadó ezt követően az abonyi vasútállomáson leszállt a vonatról. Az esetről a sértett értesítette a jegykezelőt, aki bejelentést tett a rendőrségre. Az abonyi rendőrök a szolnoki férfit az abonyi vasútállomáson egy órán belül elfogták, és a rendőrősre előállították. A nyomozók a rablót gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet a Ceglédi Járásbíróság november 16-án elrendelt.

A gyanúsított ellen a további eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.