Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2015. Április 25. 13:02, szombat | Helyi
Forrás: Tóth Erzsébet

Koszorúcska bál Kaposszekcsőn

Koszorúcska bál Kaposszekcsőn

2015. április 18-án este tartotta a kaposszekcsői iskola 7.-8. osztálya hagyományos Koszorúcska bálját.

Január 6-a óta szorgalmasan készült 28 fiatal diák első báljára. Szabó László tánctanár biztatta a csüggedőket, dicsérte az ügyeseket, így eljutott mindenki a bemutatóig. 9 táncot sajátítottak el az elmúlt három hónapban. S ezeket a táncokat mutatták be a meghívott szülőknek, családtagoknak, barátoknak, az iskola tanárainak.

Először a 7. osztály mutatkozott be, őket követték a nyolcadikosok. Nem könnyű egy lassabb ritmusú táncról egy gyorsabb ritmusúba átváltani, de ők nagyszerűen megoldották! A bemutató után az ifjú táncosok felkérték édesanyjukat vagy édesapjukat, vagy valamelyik hozzátartozójukat, hogy az első szabad táncot vele táncolják el.
Mintegy megkoronázva a programot, mindenki összekapaszkodva eljárta még a népszerű "hoppa cuppa" nevű sokac körtáncot.

Az est folyamán a táncon kívül tombolasorsolásra is sor került. Értékes díjakat ajánlottak fel, szerencsésnek mondhatta magát minden nyertes.
Éjfélig húzta a talpalávalót a Mexx zenekar.

A 7. 8. osztályosok itt is köszönetet mondanak minden segítőnek, hogy első báljuk zökkenőmentesen, szép dekorációval, nagyszerű hangulatban zajlott le!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.