Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Január 20. 15:01, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Láncfűrésszel vágta meg szomszédja arcát

Láncfűrésszel vágta meg szomszédja arcát

Őrizetbe vették a Bács-Kiskun megyei nyomozók azt a 44 éves férfit, aki a gyanú szerint egy láncfűrésszel sebesítette meg ismerősét.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy 44 éves férfit.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított január 18-án 15 óra körül dunavecsei otthonában a vele azonos címen, de külön lakrészben lakó szomszédja arcát megvágta egy láncfűrésszel.

A sértett – az elsődleges orvosi vélemény alapján – súlyos sérülést szenvedett. A bántalmazás módja és az elkövetés eszköze miatt a gyanúsított súlyosabb sérülést is okozhatott volna a férfinak.

A megyeszékhelyi nyomozók előterjesztést tettek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.