Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Január 16. 05:02, szerda | Belföld
Forrás: mti

Lezuhant és meghalt egy munkás egy szombathelyi építkezésen

Lezuhant és meghalt egy munkás egy szombathelyi építkezésen

Lezuhant egy munkás egy szombathelyi építkezésen kedd délután, az 54 éves vasvári férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe - közölte a rendőrség az MTI-vel.

Seffer Lilla, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott sajtóreferense elmondta: az eset körülményeit foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja miatt vizsgálják.

A baleset a vaol.hu hírportál beszámolója szerint a Szent László király utcában egy vívócsarnok építése közben történt. A férfi állítólag egy gerendát akart ledobni, mielőtt a 8-10 méteres magasságból lezuhant. Életéért hosszú ideig küzdöttek a mentők, de nem jártak sikerrel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.