Városlista
2019. január 21, hétfő - Ágnes

Hírek

2019. Január 08. 09:01, kedd | Helyi
Forrás: Dombó Média

Megkezdi a felkészülést a tavaszi folytatásra a DFC

Megkezdi a felkészülést a tavaszi folytatásra a DFC

A Tolna megyei I. osztályú férfi bajnokság őszi szezonját a negyedik helyen záró Dombóvári FC gárdája január 8-án kezdi meg a felkészülést a pontvadászat tavaszi folytatására.

Kardos Ernő edző a tervek szerint heti öt edzést vezényel tanítványainak. A foglalkozásokon a tréner előbb az erőgyűjtésre és az állóképesség fejlesztésére helyezi a hangsúlyt, majd a későbbiekben a követendő védekezési és támadási taktikát is gyakorolni fogják a fiúk.
A játékoskeretben egyelőre nem történt változás, eddig nem távozott senki a klubtól és új igazolásról sem számoltak be az egyesület vezetői.
A szabadtéri felkészülési meccsek előtt január 19-én a csapat részt vesz a Szekszárdon tizenhetedszer megrendezésre kerülő teremtornán, a Váz-Bau Kupán. A következő szombaton idegenben a Nagyatád lesz az ellenfele a DFC legénységének, mely később összecsap még a mohácsi, a balatonlellei és egy egyelőre ismeretlen riválisával. Az elmúlt évhez hasonlóan Székesfehérváron a helyi Ikarus-Maroshegy SC együttese elleni találkozó zárja az edzőmérkőzések sorát február 17-én és hat nappal később hazai pályán - a Szuhay Sportcentrumban - már az első tavaszi bajnoki következik a Kakasdi SE gárdájával szemben.

Címkék: DFC, foci

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 21. 09:13, hétfő | Helyi

Háromszor nyertek és a felsőházi rájátszásba jutottak a futsalosok

A Tolna megyei U20-as fiú bajnokság 7., 8. és 9. fordulóját január 13-án a Szekszárdi Szakképzési Centrum Esterházy Miklós Szakképző Iskolájának sportcsarnokában rendezték meg, ahol a Dombóvári FE alakulata is pályára lépett.

2019. Január 20. 11:44, vasárnap | Helyi

Évkezdés: karriertervezési tippek szakértőtől

A január az elhatározások és változások hónapja. Ilyenkor érdemes átgondolni, hogy honnan hova jutottál az elmúlt évben, valamint miben szeretnél idén fejlődni.

2019. Január 18. 16:33, péntek | Helyi

Bértámogatással növelnék a foglalkoztatottságot

Még fél éven keresztül igényelhetnek bérköltség-támogatást a felvenni kívánt alkalmazottaik után a Dombóvár és Tamási térségében működő cégek, vállalkozók a „Foglalkoztatási Paktum” elnevezésű projekt keretében.

2019. Január 18. 09:30, péntek | Helyi

Ingyenes jogi tanácsadás

Ingyenes jogi tanácsadás a munka világában, a JOGpontok projektek keretében Tamásiban.