Városlista
2019. március 23, szombat - Emőke, Botond, Ottó, Kartal

Hírek

2019. Január 08. 09:01, kedd | Helyi
Forrás: Dombó Média

Megkezdi a felkészülést a tavaszi folytatásra a DFC

Megkezdi a felkészülést a tavaszi folytatásra a DFC

A Tolna megyei I. osztályú férfi bajnokság őszi szezonját a negyedik helyen záró Dombóvári FC gárdája január 8-án kezdi meg a felkészülést a pontvadászat tavaszi folytatására.

Kardos Ernő edző a tervek szerint heti öt edzést vezényel tanítványainak. A foglalkozásokon a tréner előbb az erőgyűjtésre és az állóképesség fejlesztésére helyezi a hangsúlyt, majd a későbbiekben a követendő védekezési és támadási taktikát is gyakorolni fogják a fiúk.
A játékoskeretben egyelőre nem történt változás, eddig nem távozott senki a klubtól és új igazolásról sem számoltak be az egyesület vezetői.
A szabadtéri felkészülési meccsek előtt január 19-én a csapat részt vesz a Szekszárdon tizenhetedszer megrendezésre kerülő teremtornán, a Váz-Bau Kupán. A következő szombaton idegenben a Nagyatád lesz az ellenfele a DFC legénységének, mely később összecsap még a mohácsi, a balatonlellei és egy egyelőre ismeretlen riválisával. Az elmúlt évhez hasonlóan Székesfehérváron a helyi Ikarus-Maroshegy SC együttese elleni találkozó zárja az edzőmérkőzések sorát február 17-én és hat nappal később hazai pályán - a Szuhay Sportcentrumban - már az első tavaszi bajnoki következik a Kakasdi SE gárdájával szemben.

Címkék: DFC, foci

Ezek érdekelhetnek még

2019. Március 22. 10:48, péntek | Helyi

Kigyulladt egy 50 m2 alapterületű garázs tetőszerkezete Dombóváron

A tűzhöz a dombóvári hivatásos tűzoltók két gépjárműfecskendővel és a vízszállítóval vonultak,

2019. Március 22. 07:00, péntek | Helyi

46,7 millió forintból újul meg a Tündérkert Bölcsőde épülete

A kivitelezésről szóló vállalkozási szerződést március 19-én a Városházán írta alá Szabó Loránd polgármester a közbeszerzési eljáráson nyertes cég vezetőjével.

2019. Március 21. 13:00, csütörtök | Helyi

A Belvárosi Általános Iskola is csatlakozott idén a Bach Mindenkinek Fesztiválhoz.

Március 18-án a Tinódi Ház színháztermében az oktatási intézmény egykori és mai muzsikusnövendékei, tanárai, valamint a Kapos Kórus adott gálakoncertet