Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Október 18. 15:26, szerda | Helyi
Forrás: Trendhim

Milyen kiegészítőket vegyünk az őszre?

Milyen kiegészítőket vegyünk az őszre?

Ebben a cikkben összegyűjtöttünk öt olyan kiegészítőt, ami klasszikus, azonban időtálló stílusának köszönhetően rengeteg ideig viselhető.

Véget ért a meleg nyári időszak, és ezzel együtt beköszöntött a hűvösebb, esősebb ősz, amikor mindenki előveszi a melegebb, ősziesebb ruháit, cipőit és kiegészítőit. Azonban a divat minden évben rengeteget változik, ennek ellenére vannak olyan alap kiegészítők, amik klasszikus stílusuknak köszönhetően időtállóak, és sosem mennek ki a divatból. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk öt olyan kiegészítőt, ami klasszikus, azonban időtálló stílusának köszönhetően rengeteg ideig viselhető.


Csokornyakkendő

Bizonyára a leginkább attól függ a klasszikus nyakkendő és a manapság reneszánszát élő csokornyakkendő viselete, hogy egy férfi milyen időközönként visel elegánsabb öltözetet. Azonban manapság már rengeteg férfi viseli a kiegészítőt egy klasszikusabb, hétköznapibb öltözethez is, hiszen egy sötét farmerral, fehér inggel és egy elegánsabb stílusú cipővel remekül passzol minden férfinak. Az Intereneten böngészve találtunk rá a Trendhim nevezetű webshopra, akik rengeteg különbözű stílusú kiegészítőt árulnak, hiszen az egyszerűbb, alap színű daraboktól kezdve egészen az egyedibb, különlegesebb termékekig minden fajta megtalálható a kínálat között.


Karkötő

Manapság már nemcsak a nők, hanem a férfiak is hordanak különböző stílusú karkötőket, hiszen nemcsak, hogy minden darab stílusos és remekül kiegészíti az összes öltözetet, azonban számtalan darab olyan hasznos tulajdonságokkal rendelkezik, amit rengeteg alkalommal fel lehet használni a mindennapokban. A két legkedveltebb darab az erős paracord anyagból fonott karkötő és a hajózsinórból készített darab. Sokan nem tudják azonban, a paracord karkötőt más néven túlélő vagy taktikai karkötőnek is szoktán nevezni, hiszen számtalan országban általános hadi kötélzetként használják 250 kilogramm teherbírása miatt. Aki nem kedveli a sportosabb darabok viseletét, rengeteg bőrből vagy gyöngyből készült terméket választhat az online áruház kínálatából.


Nadrágtartó

A nadrágtartó régiesebb nevén hózentrógerként ismert kiegészítő már több évtizede a divat meghatározó darabja, ennek ellenére az elmúlt években nagy mértékben vesztett népszerűségéből a kiegészítő, hiszen manapság már a legtöbben az öv használatát részesítik előnyben.
Az angolszász kultúrákban rengeteg férfi visel nadrágtartót, hiszen nemcsak, hogy sokkal kényelmesebb, mint az övek viselete, azonban egy tökéletes kiegészítő is, ami egyéniséget ad viselőjének.


Díszzsebkendő

Az elmúlt évben egyre népszerűbbé vált díszzsebkendőt viselni, hiszen tökéletesen kiegészít akár egy öltönyt, akár egy zakót is egy különlegesebb alkalomkor. Amikor a kiegészítőt választjuk, fontos figyelembe venni a legtöbbet hordott nyakkendőnk anyagát és mintáját is, hiszen ezáltal fog a két darab tökéletesen passzolni egymáshoz. Egy ilyen kiegészítőt rengeteg alkalomra fel lehet venni, legyen az egy elegáns vacsora, esküvő, de akár egy hétköznapibb esemény is, hiszen egyéniséget ad, és ezen kívül színt visz az öltözetbe. A webshop kínálata között rengeteg különböző stílusú terméket találunk, így biztosan minden férfi talál kedvére valót.


Fülbevaló

Nemcsak karkötőből, hanem fülbevalókból is hatalmas a választék az online áruházban, hiszen a mágneses daraboktól kezdve egészen a felcsiptethető termékekig minden fajta megtalálható. Minden megrendelt terméket ingyenesen szállítanak ki az összes vásárlónak, ezen felül pedig az esetleges problémák esetén egy egész év pénzvisszafizetési garanciát is biztosít a cég.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.

2024. Április 22. 08:38, hétfő | Helyi

Hónap műtárgya - Fekete István Múzeum

Április hónap műtárgyának a török nyelven megjelent Vuk c. kötetet választotta a múzeum.

2024. Április 18. 08:19, csütörtök | Helyi

„Nyuszikupa” kölyökatlétika versenyt rendeztek Dombóváron

Öröm volt látni a sok lelkes atlétapalántát, akikből talán a jövő bajnokai lehetnek.