Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Január 02. 21:28, vasárnap | Helyi
Forrás: Nagy Vagy!

Nagy volt a SZOR Gárdonyi csapata, és még nagyobb lehet

Nagy volt a SZOR Gárdonyi csapata, és még nagyobb lehet

A TV2 Nagy Vagy! című iskolai-családi vetélkedőjének január 2-án adásba került, nyolcadik selejtezőjében szuperül teljesített a dombóvári csapat. Az öt gárdonyis diák és négy szülő a színész Brózik Klárival kiegészülve első h

Pedig a Szent Orsolya Rendi Gárdonyi Géza Katolikus Általános Iskola Boros Rebeka, Falusi Roland, Farkas Péter, László Ádám, Makkos Gabi, Reizinger Attila, Reizinger Dóra, Reizingerné Rostás Andrea, Simon Levente összeállításúgárdája nem túl fényesen kezdte a versenyt. Az első három feladatot követően ugyanis még a - nem éppen felüdítő - utolsó előtti helyen tanyáztak. (Úgy tűnik, a kapura rúgást, a zsákban ugrálást és a csillaggyűjtést még érdemes gyakorolniuk.)

Aztán beindult a henger. Acsapat előbb a két vizes feladatban csillogtatta meg úszástudását és végzett elöl,majd ezt a teljesítményt még megfejelte egy újabb győzelemmel a kocsihúzásban. Bár a dupla pontot érő páros céllövészet csak középmezőnyösre sikerült, a síelős utolsó feladatban majdnem sikerült begyűjteniük a megszerezhető maximális 14 pontot. Így végül - a második helyen végzett diósjenői Szentgyörgyi István Általános Iskola és Szakiskola társaságában - favoritként jutottak tovább. Azaz, ha minden jól alakul, még nagyobbak is lehetnek…

Hogyan és mikor? Ha az első két hely valamelyikén végezve továbbverekedik magukat abból az elődöntőből (!?) is, amelybe 2010. december 7-én sorsolták őket. Mindhárom összecsapás felvétele január 8-án, szombaton lesz, és a TV2 január 23-án, 30-án, és február 6-án tűzi őket műsorára.

És hogy mindezt honnan tudjuk? Hát, mindenekelőtt a tévéből, de azért ezekre az oldalakra is sűrűn klikkelgettünk. Mindenkinek célszerű ezt megtennie, akirészletes eredményekre, videókra és fotókra kíváncsi.
www.tv2.hu/nagyvagy
www.nagyvagytv.hu
www.facebook.com/pages/Nagy-Vagy/269160819183#!/pages/Nagy-Vagy/269160819183

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.