Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2016. Január 08. 11:00, péntek | Helyi
Forrás: Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Nagyberkiből Mosdósra irányította a rendőröket Timi

Nagyberkiből Mosdósra irányította a rendőröket Timi

Vízhányó Gábor r. főtörzsőrmester Timi nevű nyomkövető kutyája a bűncselekmény helyszínétől egy mosdósi ház udvarára vezette a rendőröket.

A Taszári Rendőrőrs lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat két mosdósi lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettesek 2016. január 4-én az esti órákban egy nagyberki családi ház melléképületéből kacsát, kakasokat és tyúkokat loptak el.
Vízhányó Gábor r. főtörzsőrmester Timi nevű nyomkövető kutyája a bűncselekmény helyszínétől egy mosdósi ház udvarára vezette a rendőröket, ahol az egyik ott lakó férfi elismerte az egyenruhásoknak, hogy ő egy társával együtt lopta el az állatokat. Az ingatlan udvarán lévő tyúkólban a rendőrök megtalálták az eltulajdonított baromfiak egy részét.
A járőrök a 23 éves B. Zoltánt elfogták, a rendőrőrsre előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. Kihallgatása alkalmával elmondta, hogy a bűncselekményt a 38 éves K. Tiborral együtt követték el. Az eljárás során továbbá az is kiderült, hogy K. Tibor korábban, 2015. december 22-én éjszaka is lopott el ugyanerről a címről kakasokat, tyúkokat és kacsát.
A férfit a rendőrök 2016. január 6-án elfogták, a Taszári Rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A két férfi az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.

Címkék: rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 08:15, hétfő | Helyi

Szivárvány Óvoda családi délután a klímavédelem jegyében

A Dombóvári Szivárvány Óvoda családi délutánt tartott a klímavédelem jegyében április 26-án.

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.