Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Szeptember 19. 15:27, kedd | Helyi
Forrás: www.trendhim.hu

Négy elengedhetetlen őszi kiegészítő

Négy elengedhetetlen őszi kiegészítő

Véget ért a nyár, lassan beköszönt a hűvösebb idő, amikor mindenki előveszi a melegebb ruháit és az ősziesebb kiegészítőit.

Azonban sokan nem tudják, mik azok az alap darabok, amik még a divat változásával is időtállóak maradnak.
Ebben a cikkben összegyűjtöttünk négy olyan őszi kiegészítőt, amibe minden férfinak érdemes befektetni, hiszen rengeteg alkalomkor lehet viselni őket.


Sapka

A hidegebb idő eljövetelével egyre többször fontos sapkát viselni, főleg ha valaki vízi sportot űz, hajlamos a megfázásra vagy esetleg rövidebb hajjal rendelkezik. Az elmúlt években újra divatba jött a kalapok viselése a férfiak körében is, hiszen nemcsak, hogy kényelmesek, de minden öltözetet remekül kiegészítenek. Természetesen ha valaki nem kedveli a kalapokat a Trendhim nevezetű, dán cégnél az egyszerű pamut sapkáktól kezdve egészen az egyedibb baseball sapkákig minden fajta darab megtalálható. Minden kiegészítő raktárból érkezik, így az esetleges méret hiánytól sem kell tartanunk.

Karkötő

Manapság újra divatba jött a karkötők viselete nemcsak a nők körében, hiszen azon kívül, hogy szépek és divatosak, rengeteg olyan darabot találunk az online áruház választéka között, ami rengeteg hasznos tevékenységre felhasználható.
A két legnépszerűbb darab a hajókötélből készült karkötő és a masszív, paracord anyagból fonott darab. Sokan nem tudják azonban, a paracord anyagot rengeteg országban általános hadi kötélzetként használják fel, hiszen nemcsak, hogy 250 kilógramm teherbírású, azonban kibontva akár 3 méter is lehet. A webshopban hatalmas a választék karkötők terén is, hiszen az ősziesebb daraboktól kezdve egészen a nyári darabokig mindenféle termék megtalálható. Aki egy igazi őszies színre vágyik, a narancssárgától kezdve a feketén át egészen a khaki zöld színig tud választani. Azon kívül, hogy az összes darab vagány és divatos, rengeteg hasznos tevékenységre fel lehet használni, mint például kutya pórázként, sátorrögzitésként, de akár egy őszi kirándulásnál függőágyként is tökéletesen megállja a helyét. Aki esetleg nem kedveli a sportosabb darabokat, rengeteg termék bőrből vagy gyöngyből készül, ami kiválóan passzol akár egy elegánsabb öltözethez, akár egy hétköznapibb ruházathoz is.


Táska

Mindenkinek szüksége van egy olyan táskára, ami praktikusan pakolható, minden holmi elfér benne, és nem utolsó sorban teljes mértékben kényelmes viselet közben, hiszen ezzel megelőzzük az esetleges hátproblémákat.
Az áruház kínálata között a hátizsákoktól kezdve az oldaltáskákon át egészen a neszeszerekig mindent megtalálunk, hiszen egy szép, igényes táska pont ugyanannyira fontos egy férfinak, mint egy praktikusan kialakított pénztárca.
A cég a bőr termékek gyártására specializálódott, minden terméket kivétel nélkül a legjobb minőségű marhabőrből gyártanak, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy minden táskára négy év garanciát biztosít a cég.

Csokornyakkendő

Bizonyára attól is függ, hogy egy férfi milyen gyakran visel öltönyt vagy olyan elegánsabb öltözetet, amihez egy csokornyakkendő vagy egy hagyományos nyakkendő tökéletes kiegészítő. Azonban fontos tudni, hogy manapság már a csokornyakkendő viselete rengeteg különböző stílusú öltözethez passzol, akár egy elegánsabb összeállításhoz, akár egy egyszerűbb, hétköznapibb ruházathoz is fel lehet venni a kiegészítőt. Aki mégis maradna a klasszikusabb, elegánsabb ruházatnál, egy fehér inggel, sötét nadrággal és egy elegánsabb cipővel tökéletes benyomást kelt.
Egy érdekesség a kiegészítőről, amit kevesen tudnak, hogy a csokornyakkendő alakja az 1870-es évek óta nem igazán változott, kizárólag a felhelyezésének módja. A webshopban hatalmas a választék csokornyakkendők terén is, hiszen az alapszínű, klasszikus daraboktól kezdve a bohémabb stílusú, különlegesebb darabokig minden fajta megtalálható.

Minden megrendelt terméket legkésőbb öt munkanapon belül ingyenesen kiszállítanak a csomag méretétől és árától függetlenül, és esetleges problémák esetén a cég 365 napos pénzvisszafizetési garanciát is vállal.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.

2024. Április 22. 08:38, hétfő | Helyi

Hónap műtárgya - Fekete István Múzeum

Április hónap műtárgyának a török nyelven megjelent Vuk c. kötetet választotta a múzeum.

2024. Április 18. 08:19, csütörtök | Helyi

„Nyuszikupa” kölyökatlétika versenyt rendeztek Dombóváron

Öröm volt látni a sok lelkes atlétapalántát, akikből talán a jövő bajnokai lehetnek.